Ο πρίγκιπας Χάρι ψάχνει σπίτι στην Αγγλία – Τι σημαίνει αυτό για τον γάμο του

Έχει νοσταλγήσει την πατρίδα του και δεν το κρύβει πια

Look Team |

Ο πρίγκιπας Χάρι συνειδητοποίησε ότι η μόνη οικογένεια που έχει είναι στην Αγγλία, λέει ασφαλής πηγή

Την πληροφορία ότι ο πρίγκιπας Χάρι αναζητά μανιωδώς σπίτι στην Αγγλία και γι’ αυτό έχει δικτυωθεί με όλες τις εταιρείες διαχείρισης ακινήτων έφερε στο φως ο Kinsey Schofield, οικοδεσπότης του podcast "To Di For Daily".

Σύμφωνα με τον ίδιο και όσα αποκάλυψε στο Fox News Digital, ο Δούκας του Σάσεξ εξετάζει ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία θα του επέτρεπαν να τα επισκέπτεται συχνότερα: όμως δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο του πρίγκιπα Χάρι ούτε η νοσταλγία του για την πατρίδα, αλλά κυρίως το ότι θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του σε μία προσπάθεια να προχωρήσουν οι «ειρηνευτικές» συνομιλίες τόσο με τον αδελφό όσο και με τον πατέρα του.

Σημειώνεται ότι ο Χάρι, πλέον πατέρας δύο παιδιών από τον γάμο του με την πρώην ηθοποιό και νυν επιχειρηματία Μέγκαν Μαρκλ, διαμένει σήμερα στην πλούσια παραθαλάσσια πόλη Montecito της Καλιφόρνιας με τη σύζυγό του.

«Ακούω ότι ο Χάρι αν και είναι ικανοποιημένος με τον νέο του τρόπο ζωής, ωστόσο, νοσταλγεί το σπίτι του», δήλωσε ο Schofield και συνέχισε: «Εξαρτάται από την ημέρα. Είμαι σίγουρος ότι ο Χάρι νοσταλγεί την πατρίδα και η Μέγκαν πιθανότατα του έχει επιτρέψει να προσπαθήσει να δημιουργήσει μία επιπλέον κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν αυτό είναι που τον κάνει ευτυχισμένο. Όμως, αμφιβάλλω για το αν έχει την επιθυμία να πάρει μέρος σε αυτή τη διαδικασία ή έστω να τον επισκέπτεται»..!

Δεν είναι μόνο η νοσταλγία του πρίγκιπα Χάρι...

Ωστόσο, ο Schofield σημείωσε ότι ο Χάρι «δεν πρόκειται να κάνει δραστικές κινήσεις μέχρι να διευθετήσει το ζήτημα της ασφάλειάς του».

Οι ισχυρισμοί του Schofield ήρθαν μετά τα όσα δήλωσε ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου, Grant Harrold, που δήλωσε στη New York Post ότι ο Χάρι είχε βάλει στο μάτι ακίνητα στην πατρίδα του.

«Είναι κάτι που ήθελε και σκεφτόταν», υποστήριξε ο Harrold. «Τώρα μάλλον πήρε την απόφαση, αυτό είναι που θέλει. Το να μην έχει σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν μάλλον μια κοινή απόφαση αρχικά, αλλά καθώς περνάει ο καιρός, οι απόψεις και οι αποφάσεις των ανθρώπων μπορούν να αλλάξουν. Έχεις μόνο μία οικογένεια και αυτό σημαίνει ότι ξαφνικά το συνειδητοποίησε», πρόσθεσε ο Harrold.

Σημαίνει κάτι αυτό για τον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ; Ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου υποστηρίζει ότι όχι. Ο Schofield, ωστόσο, διαφωνεί και δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι η Μέγκαν Μαρκλ προτίθεται να περνά το μισό έτος της κάπου στην Αγγλία, ειδικά μάλιστα μετά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε αυτήν και τη βασιλική οικογένεια, καθώς και τις καταγγελίες της περί ρατσιστικής αντιμετώπισης λίγο πριν αποκτήσει το πρώτο της παιδί.

Με στοιχεία από Fox News