Ο Κέβιν Κόστνερ σε αποκαλύψεις για την Νταϊάνα
© EPA
Celebrities

Κέβιν Κόστνερ: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν κάπως τσιμπημένη μαζί μου

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη συνεργασία του με τη Νταϊάνα που όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Σε ελαφρύ delulu ο χολιγουντιανός αστέρας μίλησε για την πληροφορία που του αποκάλυψε ο γιος της Νταϊάνα, Ουίλιαμ

Σε μία ελαφρώς delulu κατάσταση, ο Κέβιν Κόστνερ αποκάλυψε ότι πριν από χρόνια η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ερωτευμένη μαζί του και ότι αυτή την κάπως λεπτή πληροφορία την αποκάλυψε στον ίδιο ο γιος της λαίδης Ντι, Ουίλιαμ.

Συγκεκριμένα, ο Κόστνερ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του αποκάλυψε ότι έμαθε από τον Ουίλιαμ ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα τον είχε «κάπως» ερωτευθεί. Το πλήρες παρασκήνιο λέει ότι ο πρωταγωνιστής του «Σωματοφύλακα» συνάντησε την Νταϊάνα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συμπρωταγωνιστήσει σε ένα σίκουελ της ταινίας του 1992, "The Bodyguard", που, τελικά, δεν γυρίστηκε ποτέ.

«Περίπου 15 χρόνια αργότερα .... είχα τελικά μια πολύ γλυκιά συζήτηση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ», δήλωσε ο Κόστνερ στο People σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Τρίτη. «Έτυχε να βρίσκομαι στην Αγγλία και πήρα αυτό το μήνυμα ότι ο πρίγκιπας θα ήθελε πολύ να μιλήσει [μαζί μου]». Ο Κόστνερ είπε ότι συναντήθηκε με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, 42 ετών σήμερα, σε ένα δωμάτιο μόνοι τους με καρέκλες στοιβαγμένες γύρω τους.

«Δεν υπήρχε κανείς άλλος. Καθίσαμε και δώσαμε τα χέρια και η πρώτη ατάκα που βγήκε από το στόμα του ήταν: "Ξέρεις, η μαμά μου σε γούσταρε κάπως"». Τότε ο Κόστνερ απάντησε με κάποια δυσπιστία και κάπως αυτοσαρκαζόμενος: «Το ξέρω».

Αν και ο ηθοποιός δεν μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συζήτησής του με τον νεαρό πρίγκιπα, ωστόσο σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ γλυκό πράγμα όλο αυτό. Απλά κουβεντιάσαμε και χωρίσαμε και οι δύο και ποτέ δεν γίναμε φίλοι δι' αλληλογραφίας ή κάναμε κάτι τέτοιο. Αλλά έχω τόσο καλές αναμνήσεις από το ποιος ήταν, πώς με προσέγγισε και για τι μιλήσαμε», τόνισε.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η πρώτη γνωριμία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μέσω της Σάρα Φέργκιουσον, αποκαλώντας μάλιστα τη δούκισσα της Υόρκης "πολύ cool" για τον τρόπο που έστησε τη γνωριμία τους.

«Θα μπορούσε να πει, 'Λοιπόν, είμαι κι εγώ πριγκίπισσα. Τι θα γίνει με μένα;' Δεν το έκανε», τόνισε για την πρώην σύζυγο του πρίγκιπα Άντριου. «Είπε: 'Θα το κάνω να συμβεί, Κεβ' και το έκανε.Πάντα τη σεβόμουν που δεν έβαλε ποτέ τον εαυτό της μέσα σ’ αυτό».

Βέβαια, ωραία τα λέμε, χαριτωμένες και οι περιγραφές του Κόστνερ, αλλά μεταξύ μας από τη στιγμή που η Νταϊάνα δεν ζει για να επιβεβαιώσει –ή και να διαψεύσει- ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Με στοιχεία από Vanity Fair, Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice