Η πρώτη γαμήλια φωτογραφία της Μίλι Μπόμπι Μπράουν
© Instagram / MILLIE BOBBY BROWN
Celebrities

Μίλι Μπόμπι Μπράουν – Τζέικ Μπον Τζόβι: Η πρώτη τους φωτογραφία ως νεόνυμφοι

Τι δήλωσε ο ευτυχισμένος ρόκερ -και πλέον πεθερός- Τζον Μπον Τζόβι

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η πρώτη γαμήλια φωτογραφία της Μίλι Μπόμπι Μπράουν με τον Τζέικ Μπον Τζόβι είναι γεγονός

Όλο το Χόλιγουντ γνωρίζει ότι η Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο Τζέικ Μπον Τζόβι παντρεύτηκαν σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, όμως, τώρα έρχονται στη δημοσιότητα κάποιες δηλώσεις του διάσημου μπαμπά του γαμπρού Μπον Τζόβι και η πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού με τον Τζέικ, ως παντρεμένο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του Stranger Things δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον –σύζυγό της πλέον- Τζέικ από έναν γάμο στον οποίο (δήθεν) τόσο η Μίλι Μπόμπι Μπράουν όσο και ο 22χρονος Τζέικ ήταν καλεσμένοι... Όμως, η λεζάντα με την οποία η νεαρή ηθοποιός συνόδευσε τη φωτογραφία έκανε τους υποψιασμένους να καταλάβουν ότι η φωτογραφία αφορούσε τον δικό της γάμο.

«Η παντοτινή ημερομηνία του γάμου μου», έγραψε η ηθοποιός και φυσικά ακολούθησε μικρός χαμός στα σχόλια, μεταξύ των οποίων και ένα της κουνιάδας τους, της 29χρονης Jesse Light, συζύγου του Jesse Bongiovi. (Οι δυο τους είχαν παντρευτεί λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 7 Μαΐου στο Λας Βέγκας και στο ίδιο παρεκκλήσι όπου οι γονείς του κλέφτηκαν το 1989).

Σχόλιο άφησαν και οι εργαζόμενοι της εταιρείας καλλυντικών που η Μπόμπι Μπράουν έχει ιδρύσει με την επωνυμία Florence by Mills που έγραψαν: «Δεν κλαίμε. Εσείς κλαίτε!».

Το ζευγάρι φαίνεται ότι προτίμησε να διαφοροποιηθεί στυλιστικά, με τη νύφη να μένει μακριά από το κλασικό λευκό νυφικό και να επιλέγει ένα εφαρμοστό στράπλες φόρεμα σε μία απαλή λιλά απόχρωση, ενώ ο Τζέικ επέλεξε ένα κάζουαλ λευκό κοστούμι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, το ζευγάρι παντρεύτηκε με μοναδικούς παριστάμενους τους γονείς της ηθοποιού και του Τζέικ, με τον ρόκερ να επιβεβαιώνει ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, σε μία εμφάνισή του στην εκπομπή The One Show του BBC στις 28 Μαΐου.

«Είναι υπέροχοι. Είναι απολύτως φανταστικοί. Ήταν ένας πολύ μικρός οικογενειακός γάμος και η νύφη ήταν πανέμορφη και ο Τζέικ είναι ευτυχισμένος όσο δεν πάει. Είναι αλήθεια», είχε δηλώσει τότε ο 62χρονος σήμερα Τζον Μπον Τζόβι.

Με στοιχεία από People.com, PageSix.com

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice