Η Έλεν Ντε Τζένερις απαντά ότι δεν είναι μοχθηρή
© Getty Images / Jason LaVeris
Celebrities

Έλεν Ντε Τζένερις: «Είμαι πολλά, μοχθηρή δεν είμαι»

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την εκπαραθύρωσή της από την τηλεόραση η παρουσιάστρια απαντά στις φήμες περί τοξικότητας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Έλεν Ντε Τζένερις επέστρεψε στο παλιό της επάγγελμα και για πρώτη φορά σχολιάζει το πώς βρέθηκε εκτός τηλεόρασης 

Το άστρο της Έλεν Ντε Τζένερις στην τηλεοπτική βιομηχανία είχε αρχίσει να θαμπώνει σοβαρά εκεί κατά τη διάρκεια του 2019 μετά τις απανωτές καταγγελίες συνεργατών και υπαλλήλων της για ηθική παρενόχληση στο εργασιακό περιβάλλον, για mobbying και ανάρμοστες συμπεριφορές που είχαν οδηγήσει κόσμο σε παραίτηση και για άλλα πολλά που τελικά την ανάγκασαν να κατέβει από τον «θρόνο» της.  

Μέχρι τότε η Ντε Τζένερις ήταν παντοδύναμη, το τηλεοπτικό σόου που έφερε το όνομά της το πιο επιτυχημένο σε τηλεθέαση και η διαφημιστική της αξία τεράστια, αφού ήταν το πρόσωπο που έφερνε πίσω τα λεφτά στο τηλεοπτικό δίκτυο με το οποίο συνεργαζόταν.

Όμως, όλη αυτή η αυτοκρατορία της κωμικού και παρουσιάστριας βυθίστηκε άδοξα μέσα στον ορυμαγδό των Tweets εκείνης της εποχής, που μετά έγιναν σοβαρές σοβαρότατες καταγγελίες, την ανάγκασαν σε άβολες απολογίες και τελικά –για να μην ειπωθεί καθόλου κομψά- την έστειλαν σπίτι της.

Το 2022, σχεδόν τρία χρόνια από την έναρξη των αποκαλύψεων για την αντιεπαγγελματική, ηγεμονική συμπεριφορά της Ντε Τζένερις στο πλατό και όταν έκλειναν οι κάμερες, η εκπομπή της «The Ellen DeGeneres Show» ολοκληρώθηκε μετά από 19 σεζόν.

H Έλεν Ντε Τζένερις σε μία πρώτη αποτίμηση του σκανδάλου που φέρει την υπογραφή της

Βέβαια, όταν πήρε αυτή την απόφαση, η φήμη της τοξικής εργοδότριας είχε ήδη φτάσει πολύ πολύ μακριά, αναγκάζοντας την να ασχοληθεί για λίγο καιρό με τις επενδύσεις σε ακίνητα και στη συνέχεια να επιστρέψει σε αυτό από το οποίο ξεκίνησε: το stand up comedy. Κάνοντας περιοδεία σε διάφορες αμερικανικές πόλεις, η Ντε Τζένερις βρέθηκε και στην Καλιφόρνια και εκεί φαίνεται ότι επέλεξε να κάνει ειδική μνεία στον «ξαφνικό θάνατο» της τηλεοπτικής της καριέρας και για πρώτη φορά να υπερασπιστεί τόσο ανοιχτά, δημόσια και συναισθηματικά τον εαυτό της και κυρίως τις ποιότητες του χαρακτήρα της.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «είμαι πολλά, όχι όμως μοχθηρός άνθρωπος». Όπως αποκάλυψε, για καιρό απέφευγε συστηματικά τις ειδήσεις που την παρουσίαζαν ως άλλο ένα αιμοσταγές πρόσωπο των media και του Χόλιγουντ, ενώ αποκάλυψε ότι για καιρό δεν ήθελε να διαβάζει ειδήσεις και άρθρα που την αφορούσαν ή φιλοξενούσαν καταγγελίες ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί της και είχαν κάτι να πουν για τη μοχθηρία της στο πλατό. «Μπορώ να είμαι απαιτητική, ανυπόμονη και σκληρή. Είμαι μία δυνατή γυναίκα. Δεν είμαι, όμως, ένας κακός άνθρωπος», είπε η ίδια, που για καιρό απέφευγε να εκφραστεί τόσο ανοιχτά για τον σάλο που είχε ξεσπάσει και έφερε την υπογραφή της.

Η stand up comedian συμπλήρωσε ακόμα πως «ο διωγμός της από το Χόλιγουντ» δεν είχε μόνο επαγγελματικές ή οικονομικές επιπτώσεις. Το πραγματικό τίμημα, όπως είπε, που έπρεπε να πληρώσει ήταν ότι για χρόνια έχασε την αυτοεκτίμησή της και τη δύναμη της να επιστρέφει πιο δυνατή μετά από κάθε δυσκολία.

Με στοιχεία από ΤΜΖ.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice