Η Σάνεν Ντόχερτι και οι άνθρωποι στη ζωή της
© Shannon Doherty Instagram
Celebrities

Σάνεν Ντόχερτι: Οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα της ως το τέλος

Η 53χρονη ηθοποιός πέθανε το Σάββατο μετά από 9χρονη μάχη με τον καρκίνο

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Σάνεν Ντόχερτι έζησε μια ζωή διάφανη και υπήρξε ειλικρινής για όλα όσα κλήθηκε να αντιμετωπίσει

Μπορείς να πεις ότι η Σάνεν Ντόχερτι που πέθανε χθες σε ηλικία 53 ετών και τα τελευταία 9 χρόνια προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή, ζούσε μια ζωή διάφανη. Μιλούσε ανοιχτά για όλα: για τον καρκίνο, για τη βία που έζησε στην επαγγελματική της ζωή, για την προβληματική σχέση με τον σύζυγό της, αλλά και για τη στενή σχέση με τη μητέρα της, Ρόζα.

Λίγους μήνες πριν πεθάνε, η Ντόχερτι είχε αποκαλύψει ότι η μητέρα της ήταν ο λόγος που πάλευε τόσο σκληρά και αποφασιστικά με τον καρκίνο. Γιατί η Ρόζα, που είχε διαγνωστεί με ανεύρυσμα εγκεφάλου όταν η Ντόχερτι ήταν μόλις 8 ετών της είχε μάθε να μην το βάζει κάτω ποτέ και να μην εγκαταλείπει, ακόμα κι όταν όλες οι πιθανότητες ήταν εναντίον της.

«Προέρχομαι από μια γυναίκα που γεννήθηκε αποφασισμένη. Και αυτό μου το εμφύσησε από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Ότι δεν τα παρατάς. Ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Και εγώ νομίζω ότι ήμουν πάντα μαχήτρια. Με μεγάλωσαν έτσι ώστε να είμαι πολύ δυνατή και ότι μπορούσα να κάνω οτιδήποτε έβαζα στο μυαλό μου», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η ηθοποιός τον προηγούμενο Νοέμβριο, τότε που πλέον είχαν γίνει γνωστά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά το προηγούμενο διάστημα στον γάμο της.

Σάνεν Ντόχερτι: Οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα της ως το τέλος

Άλλωστε, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού, η Ντόχερτι είχε αποκαλύψει ότι κυρίως στην οικογένειά της είχε στραφεί για στήριξη.

Η σχέση με τη μητέρα της και οι φίλοι που στάθηκαν στη Ντόχερτι ως το τέλος

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει απόφαση που παίρνω και δεν λαμβάνω υπόψη μου τη μητέρα μου. Την αγαπώ και της είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων που είναι μια καταπληκτική μητέρα. Λαμβάνω υπόψη μου τον αδελφό μου και τα παιδιά του, τον σκύλο μου, τα ζώα μου», είχε πει σε ένα διάστημα που οι αποκαλύψεις για την απιστία του συζύγου της έκαναν τον γύρο των ΜΜΕ και εκείνη απλώς προσπαθούσε να παραμείνει ψύχραιμη και αξιοπρεπής.

Στα 76α γενέθλια της Ρόζα, η Ντόχερτι είχε προχωρήσει σε μία βαθιά συναισθηματική ανάρτηση στη σελίδα της στο Instagram.  Τον Απρίλιο, η ηθοποιός αποκάλυψε στο podcast της "Let's Be Clear" ότι η μαμά της ήταν η «προτεραιότητά» της καθώς πάλευε με τον καρκίνο.

«Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα», είχε πει τότε η Ντόχερτι. «Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα».

Η πρωταγωνίστρια του "Beverly Hills, 90210" φωτογραφήθηκε με τον παλιό της φίλο Chris Cortazzo και μια φίλη της στις 16 Ιουνίου, καθώς έβγαιναν από το εστιατόριο Kristy's waterfront στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Οι τρεις τους φαίνονταν ευδιάθετοι, όμως, τότε οι παπαράτσι είχαν παρατηρήσει την αδυνατισμένη σιλουέτα της ηθοποιού και το καπέλο που κάλυπτε το κεφάλι της, σημάδι ότι βρισκόταν και πάλι σε πρόγραμμα χημειοθεραπείας.

Αυτοί οι φίλοι και η μητέρα της εικάζεται ότι ήταν μαζί με την Ντόχερτι μέχρι το τέλος...

Με στοιχεία από People.com, Pagesix.com

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice