Του κινήματος χωρίς αποσμητικό και η Κέιτ Χάντσον
© EPA / ALLISON DINNER
Celebrities

Κέιτ Χάντσον – Μάθιου ΜακΚόναχι: Ίσως το πιο δύσοσμο κινηματογραφικό ζευγάρι

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ούτε εκείνη χρησιμοποιεί αποσμητικό εδώ και χρόνια – και οι θαυμαστές δεν ξέρουν πώς να νιώσουν

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Κέιτ Χάντσον μόλις αποκάλυψε ότι κάποιοι περνάνε δύσκολα στα γυρίσματα, ειδικά αν συμπρωταγωνιστεί με τον Μάθιου ΜακΚόναχι

Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της υγιεινή προχώρησε η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, ως προσκεκλημένη σε late night talk show, λέγοντας πως δεν χρησιμοποιεί ποτέ αποσμητικό, ακριβώς όπως και ο –αρκετές φορές- συμπρωταγωνιστής της Μάθιου ΜακΚόναχι. Μάλιστα, για την...ιδιαίτερη μυρωδιά του συναδέλφου της κάποτε είχε παραπονεθεί, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται σε αυτό το κινηματογραφικό ζευγάρι το πρόβλημα της υγιεινής είναι κοινό.

«Είμαστε au naturels, ξέρετε;» είπε η Χάντσον με ένα χαμόγελο ικανοποίησης κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τετάρτης του “Watch What Happens Live”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και οι δύο είναι οπαδοί των φυσικών οσμών του σώματος και κάνοντας τον παρουσιαστή Andy Cohen να νιώσει κάπως άβολα που υπέβαλε στην ηθοποιό τη συγκεκριμένη ερώτηση θαυμαστή.

Οι φήμες ότι αυτό που συνέβαινε στα γυρίσματα του «Fool's Gold» του 2008, δεν ήταν ακριβώς ευχάριστο και δεν θύμιζε σε πολλά ρομαντική κωμωδία, επιβεβαιώθηκαν όταν και ο ίδιος ο ΜακΚόναχι είχε παραδεχθεί ότι η Χάντσον κάπως υπέφερε με την κατάσταση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του.

Περνάνε ωραία οι συνάδελφοι στα γυρίσματα ταινιών των Χάντσον - ΜακΚόναχι

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, η Χάντσον παραδέχθηκε για τον ΜακΚόναχι ότι «όχι, δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό και παρεμπιπτόντως ούτε και εγώ». Η 45χρονη ηθοποιός έκανε την κατάσταση ακόμα πιο άβολη αποκαλύπτοντας ότι ο ΜακΚόναχι έχει μία ξεχωριστή μυρωδιά, που μπορούσε «να μυρίσει από ένα μίλι μακριά...».

fools_gold

Το 2008, ο πρωταγωνιστής του «Dallas Buyers Club» είχε αναφερθεί στο ζήτημα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε το 2008 στο Playboy, λέγοντας ότι η Χάντσον άφηνε υπονοούμενα ότι χρειαζόταν κάτι για να καλύψει τη μυρωδιά του σώματός του στα γυρίσματα.

«Φέρνει πάντα μια πέτρα αλατιού, που είναι κάποιο φυσικό αποσμητικό, και λέει: «Θα το βάλεις αυτό, σε παρακαλώ;», είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός, λέγοντας ότι απλά δεν το φόρεσε ποτέ, όπως επίσης «ούτε κολόνια, ούτε αποσμητικό».

Τότε μάλιστα είχε εξηγήσει: «Οι γυναίκες στη ζωή μου, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας μου, μου λένε όλες ότι η φυσική μου μυρωδιά μυρίζει άντρα (σ.σ.: !) και δεύτερον είναι η χαρακτηριστική δική μου μυρωδιά».

Και κάπως έτσι, εν μέσω θέρους και καύσωνα, κατανοεί κανείς ότι στο μαγικό Χόλιγουντ δεν είναι όλα ακριβώς παραμυθένια, μπορεί να είναι και κάπως δύσοσμα και... τώρα δικαιώνεται και η κακόμοιρη Βίβιαν Λι που στα γυρίσματα του «Όσα παίρνει ο άνεμος», διαμαρτυρόταν και αναγούλιαζε για τη δυσοσμία του στοματος του συμπρωτατωνιστή της, Κλαρκ Γκέιμπλ και την έλεγαν υπερβολική.

Με στοιχεία από PageSix.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice