Η Κιμ Κατράλ απαντά για την επιστροφή της στο And Just Like That
Τώρα πια, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό το παρεάκι δεν πήγε πολύ καλά © James Devaney/WireImage
Celebrities

Κιμ Κατράλ: «Ευχαριστώ, αλλά όχι!» - Δεν αλλάζει άποψη για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η απάντηση της ηθοποιού σε σχετικό ερώτημα έκρυβε εκπλήξεις

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Κιμ Κατράλ φαίνεται ότι δεν αλλάξει άποψη ούτε για το SATC ούτε για τη συμπρωταγωνίστριά της

Χρειάστηκε μόνο μία πρόταση –για την ακρίβεια μερικές λέξεις- για να λήξει τις φήμες περί επιστροφής της στο franchise του Sex and the City η Κιμ Κατράλ και να επιβεβαιώσει μόνο την κόντρα της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τη σταθερή απόφασή της να μη συνεργαστεί ξανά μαζί της. Την Κυριακή, 21 Ιουλίου, η 67χρονη ηθοποιός διέψευσε τις εικασίες ότι θα επιστρέψει στον χαρακτήρα της Samantha Jones στην τρίτη σεζόν της σειράς αναβίωσης And Just Like That... στο Max.

Απαντώντας σε μια θαυμάστρια, η οποία μοιράστηκε ένα άρθρο από το Elle που αφορούσε τις φήμες ότι η Κατράλ θα εμφανιστεί στην επερχόμενη σεζόν της σειράς, η ηθοποιός έγραψε στο X (πρώην Twitter): «Ω, αυτό είναι τόσο ευγενικό, αλλά εγώ δεν είμαι» και πρόσθεσε emoji ένα κάπως αυθάδικο φιλάκι.

Οι συζητήσεις για την επιστροφή της Κατράλ στο δημοφιλές franchise αυξήθηκαν αφού η ηθοποιός αναπαρήγαγε έντεχνα τον εμβληματικό της ρόλο στο φινάλε της 3ης σεζόν της σειράς αναβίωσης. Πριν από αυτό, ο χαρακτήρας της εμφανιζόταν στην πρώτη σεζόν αποκλειστικά μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου με την «αιώνια» πρωταγωνίστρια Κάρι Μπράντσο που υποδύεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Στην πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση, η «Σαμάνθα» είχε τηλεφωνήσει στην Κάρι από το Λονδίνο, λέγοντας ότι επρόκειτο να της κάνει έκπληξη στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν μπόρεσε λόγω καθυστερήσεων στο αεροπλάνο. Ο χαρακτήρας της ήταν ντυμένος με ένα κομψό ασημένιο σακάκι και κόκκινο σύνολο από την Patricia Field, η οποία σχεδίασε τα κοστούμια στην αρχική σειρά.

Η Κατράλ έχει από καιρό γυρίσει την πλάτη στο όλο εγχείρημα

Εκείνη την εποχή, η Κατράλ δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The View: «Σκέφτηκα ότι αν πρόκειται να επιστρέψω, πρέπει να επιστρέψω με αυτό το στυλ της Σαμάνθα».

Η Κατράλ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει στη νέα σειρά, λέγοντας στο Variety τον Μάιο του 2022 ότι δεν της άρεσε ο τρόπος με τον οποίο ο χαρακτήρας της αναπαρίσταται στο σενάριο της τρίτης ταινίας που δεν προέκυψε ποτέ. Αποκάλεσε την απεικόνιση «σπαρακτική» και είπε ότι την απέτρεψε από το να επαναλάβει τον ρόλο της ως «Σαμάνθα».

Η Κατράλ μίλησε επίσης για τις δυσκολίες του να υποδύεσαι έναν χαρακτήρα για πολλές δεκαετίες, καθώς η πρώτη σεζόν του Sex and the City έκανε πρεμιέρα το 1998.

«Όλα πρέπει να μεγαλώνουν, αλλιώς πεθαίνουν. Ένιωσα ότι όταν τελείωσε η σειρά, σκέφτηκα ότι αυτό είναι έξυπνο. Δεν επαναλαμβάνουμε τους εαυτούς μας», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε. «Και μετά η ταινία για να τελειώσουν όλες οι εκκρεμότητες. Και μετά υπάρχει άλλη μια ταινία. Και μετά υπάρχει άλλη μια ταινία;».

Και, φυσικά, μετά πάντα θα υπάρχει η αλήθεια της Κατράλ για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και για τις μεταξύ τους σχέσεις, που εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι δεν είχαν καμία σχέση με τη στενή φιλία που περιγραφόταν στη σειρά. Τουναντίον. Και ακόμα πιο φυσικά, η Κατράλ στα 67 της έχει αποφασίσει να παίρνει ό,τι της αξίζει και αυτό είναι μια χαρά. Μαζί της!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice