Τζένιφερ Άνιστον: Απαντά στον Βανς για τις «άτεκνες γατομάνες» - Το σχόλιο για την κόρη του

Η ηθοποιός σε ένα αποστομωτικό σχόλιο στον σύντροφο υποψήφιο του Τραμπ

Look Team |

Η Τζένιφερ Άνιστον ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να απαντήσει στο μισογυνικό σχόλιο του Τζέι Ντι Βανς για τις άτεκνες γατομάνες των Δημοκρατικών

Η αλήθεια είναι ότι από χθες όχι μόνο ο φεμινιστικός κόσμος του πλανήτη, αλλά κάθε άνθρωπος με καρδιά και μυαλό απορεί για το σχόλιο του γερουσιαστή Τζέι Ντι Βανς περί «άτεκνων γατομανάδων», μεταξύ αυτών και ο υπουργός Μεταφορών Πιτ Μπούτιτζετζ που του απάντησε, αλλά και η Τζένιφερ Άνιστον που δεν άφησε την αχαρακτήριστη δήλωση να πέσει κάτω.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι... κ. Βανς, [είναι ότι] προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει δικά της παιδιά μια μέρα», έγραψε στο Instagram η 55χρονη Τζένιφερ Άνιστον, η οποία κατά το παρελθόν είχε μοιραστεί τη δική της ιστορία αποτυχημένης εξωσωματικής.

Όπως πρόσθεσε η Άνιστον, «πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει» ότι ο γερουσιαστής Τζέι Ντι Βανς θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, αφού άκουσε τα σχόλια που είχε κάνει, σύμφωνα με τα οποία γυναίκες όπως η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις που δεν έχουν γεννήσει είναι «άτεκνες γατομάνες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους».

«Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Επειδή προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό», κατέληξε η Άνιστον.

Η ανάρτηση της στο Instagram περιλάμβανε ένα screenshot από tweet που επανέφερε στην επιφάνεια τη συνέντευξη της Βανς τον Ιούλιο του 2021 με τον τότε παρουσιαστή του Fox News Τάκερ Κάρλσον. Στη συνέντευξη, ο 39χρονος Ρεπουμπλικάνος του Οχάιο είπε ότι οι ΗΠΑ διοικούνται από «ένα μάτσο άτεκνες γατομάνες που είναι δυστυχισμένες με τις δικές τους ζωές και τις επιλογές που έχουν κάνει και έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη».

Ο Βανς, τον οποίο ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ όρισε υποψήφιο σύντροφό του στις 15 Ιουλίου, αναφέρθηκε στη συνέχεια στη Χάρις, τον υπουργό Μεταφορών Πιτ Μπούτιτζετζ και τη βουλευτή Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ. Η Χάρις είναι τώρα υποψήφια για την προεδρία μετά την απόσυρση του προέδρου Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα του 2024.

«Είναι απλά ένα βασικό γεγονός - κοιτάξτε την Κάμαλα Χάρις, τον Πιτ Μπούτιτζες, την Αλεξάντρα Οκάζιο Κορτέζ - ολόκληρο το μέλλον των Δημοκρατικών ελέγχεται από ανθρώπους χωρίς παιδιά», είχε δηλώσει τότε ο Βανς στον Κάρλσον – και όλοι είδαμε πόσο καλά πήγε αυτό, από τον συγγραφέα του Χιλμπίλι που οραματίζεται την Αμερική ακριβώς όπως τους ήρωες της (μέτριας) ταινίας, η οποία βασίστηκε στο βιβλίο του.