Τζένιφερ Άνιστον - Τζάστιν Θερού
Τζένιφερ Άνιστον - Τζάστιν Θερού © EPA
Celebrities

Η «καρδιά» του Τζάστιν Θερού στην Τζένιφερ Άνιστον μετά την εξομολόγησή της για τη μητρότητα

Η αντίδρασή του σε ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζένιφερ Άνιστον - Τζάστιν Θερού: Η αντίδραση του πρώην συζύγου της ηθοποιού για τις προσπάθειές της να γίνει μητέρα

Η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θερού μπορεί να ολοκληρώθηκε το 2018, μετά από 2,5 χρόνια γάμου, ωστόσο ο ηθοποιός βρίσκεται κοντά στην πρωταγωνίστρια των Friends μετά και την εξομολόγηση στην οποία προχώρησε σε συνέντευξή της, μιλώντας για τις προσπάθειες της να γίνει μητέρα. 

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι στα 30 και τα 40 της χρόνια είχε κάνει σειρά από εξωσωματικές προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ ακολουθούσε και άλλες μεθόδους για να ενισχύσει τη γονιμότητά της. Ο Τζάστιν Θερού αντέδρασε στην ανάρτηση τής πρώην συζύγου του στο Instagram, απαντώντας με μία γροθιά και μία καρδούλα. 

aniston

Τζένιφερ Άνιστον: «Έκανα τα πάντα για να αποκτήσω παιδί»

«Στα τέλη των 30, στα 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα και αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που έπρεπε να είμαι» ανέφερε αρχικά η Τζένιφερ Άνιστον στη συνέντευξή της στο Allure. Ακόμη, αναφέρθηκε στις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί: «Είχα υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια, έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έκανα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα για να μου είχε πει κάποιος κατάψυξε τα ωάρια σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου. Απλώς δεν το σκέφτεσαι» ανέφερε.

Σχετικά με τον πολυσυζητημένο χωρισμό της μετά πέντε χρόνια γάμου με τον Μπραντ Πιτ, η Τζένιφερ Άνιστον διέψευσε όσα γράφτηκαν ότι δήθεν ήθελε να αφοσιωθεί στην καριέρα της και όχι στη δημιουργία οικογένειας. «Ήταν ένα απόλυτο ψέμα ότι ήμουν απλώς εγωίστρια, ότι με ένοιαζε η καριέρα μου. Και προς Θεού, ότι ήθελα να είμαι μία επιτυχημένη γυναίκα, χωρίς παιδί. Και ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, ο λόγος που χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα ένα παιδί».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice