Kate Moss: Η “βασίλισσα του πάρτι” επέστρεψε – Το αποκαλυπτικό φόρεμα και το στιλιστικό ατύχημα
Η Κέιτ Μος © ΕPA/Justin Dave
Celebrities

Επιστροφή στα 90s για την Κέιτ Μος: Αποκαλυπτική εμφάνιση σε κλαμπ του Λονδίνου

Σε πάρτι της Diet Coke

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kέιτ Μος: Το αποκαλυπτικό φόρεμα και το στιλιστικό ατύχημα

Μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Κέιτ Μος την Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα, το supemodel παρευρέθηκε στο διάσημο κλαμπ Loulou’s στο Λονδίνο όπου ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε την ώρα που έφευγε από το κλαμπ τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Μάλιστα, ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ήταν το Saint Laurent φόρεμα που επέλεξε με βαθύ ντεκολτέ και ημιδιάφανο, το σέξι φόρεμά της προκάλεσε αίσθηση. Το topmodel εμφανίστηκε στο πάρτι για τα 40 χρόνια της Diet Coke brand του οποίου έγινε creative director.

Η Κέιτ Μος στάθηκε πλάι στα ντεκ του φίλου της DJ Fat Tony χορεύοντας ξέφρενα μπροστά σε ένα πλήθος που την επευφημούσε.

«Η body-positive προσέγγιση της Κέιτ Μος έρχεται σε απόλυτη σύμπνοια με το τελευταίο της εγχείρημα, την σειρά ευεξίας Cosmoss, αλλά και το Kate Moss Agency, ένα πρακτορείο μοντέλων που διαπαιδαγωγεί τα ανερχόμενα ταλέντα του, αντί να τα αντιμετωπίζει σαν εξαρτήματα σε εργοστάσιο», σχολιάζει η Vogue, σημειώνοντας ότι της ταιριάζει απόλυτα ο ρόλος της επιχειρηματία. 

Νωρίτερα πάντως μέσα στην εβδομάδα, η Μος προκάλεσε ανησυχία για την κατάστασή της καθώς στα βραβεία της WSJ φάνηκε να χάνει τα λόγια της και να εκφωνεί μία ασυνάρτητη ομιλία.


 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice