Jennifer Aniston
© Emma Summerton/Courtesy LolaVie
Celebrities

Τζένιφερ Άνιστον: Οι αποτυχημένες εξωσωματικές και το «δεν μετανιώνω τίποτα» που όλες θαυμάζουμε

Η διάσημη ηθοποιός καταρρίπτει σε συνέντευξή της όλα όσα έχουν ειπωθεί για την προσωπική της ζωή

Τζένιφερ Άνιστον: Η ηθοποιός μιλάει για τα προβλήματα υπογονιμότητας που αντιμετώπισε, τα δύσκολα χρόνια και την προσωπική της ζωή.

Τι κοινό έχει η Τζένιφερ Άνιστον με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στον πλανήτη; Είναι υποχρεωμένη να ακούει συνέχεια την ερώτηση «γιατί δεν έκανε παιδιά» ή «αν θα κάνει παιδιά» από ανθρώπους που δεν τους πέφτει λόγος. Είναι υποχρεωμένη να ακούει τον καθένα να εικάζει γιατί δεν έκανε οικογένεια και να συνεχίζει να χαμογελάει όσο δίνει τον προσωπικό της αγώνα. Ίσως γι' αυτό η Τζένιφερ Άνιστον να ήταν τόσο relatable όλα αυτά τα χρόνια, γιατί κάθε γυναίκα μπορούσε να ταυτιστεί μαζί της για πολλούς λόγους. Και στην τελευταία της συνέντευξη, η Άνιστον μας έδωσε έναν ακόμη -και πολύ σημαντικό- λόγο.

Μετά από δεκάδες δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο Μπραντ Πιτ την παράτησε γιατί δεν ήθελε να κάνει οικογένεια και ότι χώρισε με τον Τζάστιν Θερού γιατί κοίταζε μόνο την καριέρα της και δεν του «χάριζε παιδί» (λες και τα παιδιά είναι ρολόγια να τα κάνεις δώρο), η Τζένιφερ ανοίχτηκε και μίλησε για κάποια από τα πιο προσωπικά της ζητήματα, όπως τις αποτυχημένες της προσπάθειες να μείνει έγκυος. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Danielle Pergament για το περιοδικό Allure, η 53χρονη πλέον ηθοποιός αποκάλυψε ότι «πέρναγε αρκετά σοβαρά σκ@τά κοντά στην ηλικία των 40», αλλά όλα αυτά διαμόρφωσαν το άτομο που είναι σήμερα.

«Γι' αυτό έχω τόση ευγνωμοσύνη για τα σκ@τά που έζησα. Αλλιώς, θα είχα μείνει κολλημένη στο πρόσωπο που ήμουν τότε, τόσο φοβισμένη, νευρική, ανασφαλής για τον εαυτό μου. Τώρα απλά δε με νοιάζει». Στη συνέχεια, εξήγησε ότι αναφερόταν σε μια περίοδο που προσπαθούσε να μείνει έγκυος. «Όλα αυτά τα χρόνια εικασιών... ήταν πολύ δύσκολο. Έκανα εξωσωματικές, έπινα κινεζικά τσάγια, ό,τι και να πεις το έκανα. Προσπαθούσα με όλους τους τρόπους. Θα έδινα τα πάντα να μου είχε πει κάποιος "κατέψυξε τα ωάριά σου. Κάνε αυτή τη χάρη στον εαυτό σου". Αλλά απλά δεν το σκέφτεσαι. Οπότε είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει».

Το πόσο δύσκολο πρέπει να ήταν να το παραδεχτεί αυτό, θεωρώ ότι κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα υπογονιμότητας μπορεί να το αντιληφθεί. Ο προσωπικός αγώνας που δίνει κάθε γυναίκα δεν θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης σε καφετέριες. Και να που τώρα η Άνιστον ρίχνει αυλαία στα κουτσομπολιά δεκαετιών και καταλήγει στο ότι μπορεί επιτέλους να προχωρήσει τη ζωή της: «Δεν μετανιώνω τίποτα. Για την ακρίβεια νιώθω κάπως ανακουφισμένη τώρα γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο. "Μήπως έχω ακόμα ελπίδες; Ίσως, ίσως, ίσως..." Είναι κάτι που δεν χρειάζεται να σκέφτομαι πια. Πέρασα πολλά χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου σχετικά με τις εξωσωματικές. Είμαι πολύ προστατευτική με αυτά τα σημεία της ζωής μου γιατί νιώθω ότι λόγω του επαγγέλματός μου υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που μπορώ να κρατήσω για τον εαυτό μου».

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε φυσικά και στις φήμες ότι χώρισαν με τον Τζάστιν Θερού γιατί εκείνη δεν ήθελε παιδιά και η Άνιστον για πρώτη φορά απάντησε ξεκάθαρα «όλα ψέμματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σε αυτό το σημείο πλέον». Η ίδια ανέφερε ότι τα μίντια είναι πολύ σκληρά απέναντι στις γυναίκες της βιομηχανίας του κινηματογράφου που δεν έχουν παιδιά (και όχι μόνο θα συμπληρώσω εγώ) και δημιουργούν ένα αφήγημα «εγωίστριας γυναίκας που νοιάζεται μόνο για την καριέρα της». «Θεός φυλάξοι αν μια γυναίκα είναι επιτυχημένη και δεν έχει παιδί» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν θα ξαναπαντρευόταν, η διάσημη ηθοποιός είπε ότι δεν αποκλείει τίποτα αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτεται σε αυτή τη φάση. «Θα ήθελα μια σχέση. Ποιος ξέρει; Υπάρχουν στιγμές που θέλω απλά να κουλουριαστώ σα μπάλα και να πω "θέλω υποστήριξη". Θα ήταν υπέροχο να πάω σπίτι και να πέσω στην αγκαλιά κάποιου και να πω "είχα δύσκολη μέρα".

Η συνέντευξη έκλεισε με τη χολιγουντιανή σταρ να εκφράζει την αντιπάθειά της για τα social media στα οποία με κάποιο τρόπο «εγκλωβίστηκε». «Τα μισώ, δεν είμαι καλή σε αυτό, είναι βασανιστήριο για μένα. Ο λόγος που άνοιξα Instagram ήταν για να λανσάρω τη σειρά μαλλιών μου LolaVie. Μετά ήρθε η πανδημία και το λανσάρισμα αναβλήθηκε οπότε έμεινα κολλημένη στο Instagram. Δεν ήταν κάτι που μου βγήκε φυσικά», είπε χαρακτηριστικά παρόλο που ο λογαριασμός της μετράει αβίαστα κάτι πάνω από 40 εκατ. followers.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice