Παξ Τζολί Πιτ με τη μητέρα του, Αντζελίνα Τζολί
Παξ Τζολί Πιτ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα © EPA / MIKE NELSON
Celebrities

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος Τζολί - Πιτ, Παξ - Έπεσε με το ποδήλατο πάνω σε αυτοκίνητο

Το ατύχημα καταγράφηκε σε μία τεταμένη περίοδο για την οικογένεια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Παξ Τζολί Πιτ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ο γιος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Παξ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε με το ηλεκτρικό του ποδήλατο. Ο 20χρονος Παξ φέρεται να έπεσε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που είχε σταματήσει στο φανάρι σε πολυσύχναστο δρόμο του Λος Άντζελες. Ο νεαρός δεν φορούσε κράνος. 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο TMZ, ότι το ατύχημα συνέβη στη λεωφόρο Los Feliz περίπου στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, σε ώρες αιχμής. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε από το όχημά του για να ελέγξει την κατάσταση του γιου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Άμεσα στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ασθενοφόρα προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Παξ πονούσε στο ισχίο, ενώ είχε υποστεί τραύμα στο κεφάλι και άμεσα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τη Mirror, η κατάσταση του Pax είναι σταθερή και σύντομα θα πάρει εξιτήριο. Ο 20χρονος πριν από λίγο καιρό δοκίμασε τις δυνάμεις του στην υποκριτική, έχοντας έναν ρόλο φωνής στο Kung Fu Panda 3 καθώς και στο Maleficent.

Το ατύχημα ήρθε σε μία τεταμένη περίοδο για την οικογένεια Τζολί - Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε τον Παξ το 2007 από το Βιετνάμ. Το παιδί ήταν τότε 3 ετών. Το ατύχημα του Παξ έρχεται σε μια περίοδο έντασης μεταξύ των παιδιών και του Μπραντ Πιτ. Μια πηγή είπε στο People ότι ο Μπραντ δεν έχει «σχεδόν καμία επαφή» με τα ενήλικα παιδιά του. Νωρίτερα αυτό το μήνα αναφέρθηκε ότι η Shiloh Jolie-Pitt είχε ζητήσει να αλλάξει επώνυμό της, αφαιρώντας το επώνυμο του πατέρα της

Το 2023, αποκαλύφθηκε ότι ο Παξ φέρεται να έγραψε ένα καυστικό μήνυμα για την Ημέρα του Πατέρα στον Μπραντ Πιτ το 2020. Στο Instagram Story του εκείνη την εποχή, λέγεται ότι μοιράστηκε μια φωτογραφία του Brad που έλαβε Όσκαρ για τον ρόλο του στο Once Upon A Time...In Hollywood, εκφράζοντας την οργή του για τον πατέρα του.

Με πληροφορίες από TMZ και The Mirror 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice