Κιάρα Φεράνι: Στην Ελλάδα για διακοπές η Ιταλίδα ινφλουένσερ - Μοιράζεται στιγμιότυπα στο Instagram από νησιωτικό προορισμό.
Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται η Κιάρα Φεράνι © Instagram/Chiara Ferragni
Celebrities

Στην Ελλάδα η Κιάρα Φεράνι - Το νησί που επέλεξε για διακοπές

Η ανάρτηση της Ιταλίδας ινφλουένσερ στο Instagram

Κιάρα Φεράνι: Στην Ελλάδα για διακοπές η Ιταλίδα ινφλουένσερ - Μοιράζεται στιγμιότυπα στο Instagram από νησιωτικό προορισμό.

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται η Κιάρα Φεράνι. Η διάσημη Ιταλίδα μπλόγκερ και επιχειρηματίας επισκέπτεται τη χώρα μας για μια ακόμη χρονιά.

Η Κιάρα Φεράνι χώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Fedez μετά από πέντε χρόνια γάμου και φέτος απολαμβάνει το καλοκαίρι μόνο μαζί με την κόρη και τον γιο της σε ελληνικό νησί.

Η Ιταλίδα influencer έκανε πριν από λίγες ημέρες μια ανάρτηση στο Instagram και έγραψε πως έρχεται στην Ελλάδα οικογενειακώς για διακοπές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το μέρος που θα βρεθεί.

«Τελευταίες ημέρες στο Μιλάνο -φτιάχνοντας τη βαλίτσα- έτοιμη για οικογενειακές στιγμές στην Ελλάδα», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κιάρα Φεράνι.

Τις τελευταίες ώρες η influencer έχει ξεκινήσει να ανεβάζει στιγμιότυπα στο Instagram από τις διακοπές που κάνει με τα παιδιά της, Λεόνε και Βιτόρια στην Ελλάδα.

Όπως αποκαλύπτουν τα στιγμιότυπα που μοιράζεται στο Instagram, η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται για ακόμα μια φορά τη Μύκονο. Η διάσημη fashion blogger ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της στο υπερπολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο που βρίσκεται μπροστά στη διάσημη παραλία της Ελιάς.

Εκτός από τα παιδιά της, η Κιάρα Φεράνι έχει στο πλευρό της τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της και την προσωπική της ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως και το καλοκαίρι του 2023 η Κιάρα Φεράνι είχε ταξιδέψει στη Μύκονο, καθώς εκεί έγινε το bachelorette πάρτι της αδελφής της, Φραντσέσκα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice