Τζένιφερ Λόπεζ: «Προδομένη, ταπεινωμένη, εξοργισμένη με τον Μπεν Άφλεκ»

Πηγές αποκαλύπτουν τώρα ότι το ζευγάρι μάλλον δεν θα οδηγηθεί σε ένα βελούδινο διαζύγιο

Οι διαρροές προς τα media για τη στάση της Λόπεζ απέναντι στο επικείμενο διαζύγιο, προμηνύουν μάχη

«Έξαλλη», «ταπεινωμένη», «προδομένη»: με αυτά τα επίθετα πηγή περιγράφει την πραγματική ψυχολογία της Τζένιφερ Λόπεζ μπροστά στο επικείμενο διαζύγιό της με τον χολιγουντιανό σταρ, Μπεν Άφλεκ. Το «ταπεινωμένη» ίσως εξηγείται από την πληροφορία που θέλει τον Άφλεκ να καθυστερεί την αίτηση διαζυγίου «για να τη γλιτώσει από περαιτέρω αμηχανία απέναντι στα media».

Την ίδια στιγμή, η Λόπεζ έχει εστιάσει την προσοχή της στην εύρεση ενός νέου σπιτιού για τον εαυτό της σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κάνει μια νέα αρχή. Τόσο εκείνη όσο και ο Άφλεκ μελετούν τα επόμενα βήματα τους καθώς το καλοκαίρι τους τελειώνει και οι δυο τους επιθυμούν να μπει ένα τέλος στην παραφιλολογία των tabloids που φθείρει ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους σχέση.

Η 55χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός «έχει να δει τον Μπεν εδώ και εβδομάδες», αναφέρει άλλη πηγή στο PEOPLE, περνώντας χρόνο στη Νέα Υόρκη και στα Χάμπτονς, όπου διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων με φίλους και οικογένεια, χωρίς τον 51χρονο –μέχρι σήμερα- σύζυγό της.

Στο μεταξύ, ο Άφλεκ περνάει χρόνο κυρίως στο Λος Άντζελες και παρά το ότι η Λόπεζ βρέθηκε πρόσφατα εκεί, κανείς δεν τους είδε μαζί και καμία κίνηση επανασύνδεσης δεν φαίνεται να έγινε από την πλευρά του ηθοποιού, κάτι που έχει πλημμυρίσει –κατά τις ίδιες πηγές- τη λατίνα σταρ με αισθήματα θυμού και απόγνωσης.

«Προχωρούν χωριστά. Η Τζένιφερ προσπαθεί να βρει ένα νέο σπίτι για να κάνει μια νέα αρχή», δηλώνει η ίδια πηγή στο μέσο που ειδικεύεται σε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή των Α-class αστεριών της βιομηχανίας του θεάματος.  

Τα σημάδια ότι ο γάμος τους βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση έγιναν εμφανή τον Μάιο, όταν πηγές ανέφεραν ότι το ζευγάρι ζούσε ήδη χωριστά σε μία προσπάθεια να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και να συζητήσουν τα προβλήματα στη σχέση τους σε δεύτερο χρόνο.

Κράτησαν «ενιαίο μέτωπο» για καιρό σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως η αποφοίτηση των παιδιών τους, ωστόσο αργότερα ξεκίνησαν ξεχωριστά καλοκαιρινά σχέδια. Τον Ιούλιο γιόρτασαν χωριστά την επέτειο των δύο χρόνων γάμου τους.

«Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συμβαίνουν, η Τζένιφερ περνάει ένα καλό καλοκαίρι. Έχει ξεκουραστεί και είναι σε θέση να επικεντρωθεί σε αυτό που ακολουθεί. Απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της, την οικογένεια και τους φίλους της. Έχει πάντα καλή συμπεριφορά ακόμα και όταν τα πράγματα δεν είναι τέλεια», αναφέρει άλλη πηγή φιλικά προσκείμενη στην ηθοποιό, ωστόσο, γνώστες της σχέσης των δύο σταρ αναφέρουν ότι ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται η «κατεύθυνση» προς την επίσημη αίτηση διαζυγίου, μαρτυρά ότι τα πράγματα ίσως να μην είναι βελούδινα μέχρι το τέλος.

Σημειώνεται ότι αυτό θα είναι σαφώς προβληματικό καθώς από τη μία είναι παραγωγός μιας σειράς προσαρμογής του μυθιστορήματος Happy Place της Έμιλι Χένρι για το Netflix, ενώ οι επερχόμενοι κινηματογραφικοί της ρόλοι –που περιλαμβάνουν το Unstoppable, που κάνει πρεμιέρα στο επερχόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο- και το μιούζικαλ Kiss of the Spider Woman, είναι και οι δύο παραγωγές της εταιρείας Artists Equity που ανήκει στον Άφλεκ.

Με πληροφορίες από PageSix.com., People.com