Διαζύγιο για Λόπεζ Αφλεκ;
© Getty Images / Pierre Suu
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Μένουν σε διαφορετικά σπίτια – Φήμες για διαζύγιο

Τουλάχιστον δύο μεγάλα αμερικανικά sites κάνουν λόγο για την πλέον σοβαρή κρίση στη σχέση του ζευγαριού

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Η λατίνα σταρ και ο ηθοποιός βρίσκονται «σε δύο διαφορετικές σελίδες στον γάμο τους» και ήδη γίνεται λόγος για χωρισμό στα «προσεχώς»

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ έχουν «πιαστεί» άπειρες φορές από τον φωτογραφικό φακό να καβγαδίζουν στη μέση του δρόμου και μετά να περπατούν πιασμένοι χέρι – χέρι σα να μην προηγήθηκε τίποτα δυσάρεστο ανάμεσά τους. Πλέον, όμως, τουλάχιστον δύο διαφορετικές πηγές αναφέρουν ότι το διάσημο ζευγάρι βαδίζει ήδη προς το... διαζύγιο, εν μέσω των προετοιμασιών της Λόπεζ για την περιοδεία τους και με ένα κύμα δυσαρέσκειας προς το πρόσωπό της να διατρέχει media και Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 «Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν προβλήματα στον γάμο τους», δήλωσε πηγή στο Us Weekly την Πέμπτη. «Άρχισαν να έχουν προβλήματα πριν από μερικούς μήνες, καθώς η Τζένιφερ είχε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώεις και έχει αρχίσει να προετοιμάζεται και για την περιοδεία της», εξήγησε η ίδια πηγή και κατέληξε: «Είναι σε δύο εντελώς διαφορετικές σελίδες τις περισσότερες φορές».

Την ίδια στιγμή και ενώ έχουν διαψευστεί οι φήμες ότι η σταρ αναζητά σπίτι στο Λος Άντζελες, η ίδια εθεάθη ξανά για τον ίδιο λόγο στην περιοχή με τη δικαιολογία ότι αναζητά να επενδύσει στο real estate της Καλιφόρνια. Δεν ήταν, όμως, αυτή η μόνη πηγή κοντά στο διάσημο ζευγάρι που έκανε λόγο για χωρισμό στα άμεσα σχέδιά τους.

Σύμφωνα με άνθρωπο πολύ κοντά στον ηθοποιό, ο Άφλεκ ζει ήδη σε ξεχωριστό σπίτι, χωρίς, όμως, να έχουν παρθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.  

Λόπεζ και Άφλεκ μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, όμως, δεν έχουν πάρει αποφάσεις τέλους, ακόμη

«Ο Μπεν πιστεύει στη θεραπεία αυτού του γάμου, μέχρι ενός σημείου, και είναι πρόθυμος να δουλέψει και να συμμετέχει στην προσπάθεια με ανοιχτό μυαλό, παρά το ότι μισεί όλη αυτή την ταπεινωτική διαδικασία», δήλωσε η δεύτερη πηγή στο αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Δεν πρόκειται ποτέ να μετρήσει την επιτυχία αυτού του γάμου από το τι συμβαίνει στο γραφείο του ψυχολόγου. Έχει επίσης μεγαλύτερη ανοχή στις συγκρούσεις και στο να πρέπει να παλέψει για να πετύχει το δικό του ‘ιδανικό γάμο’ σε σχέση με τον μέσο όρο».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΤΜΖ, ο Άφλεκ εδώ και λίγο καιρό μένει στο σπίτι στο Brentwood - το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της πρώην συζύγου του Jennifer Garner. Το επίσης ανησυχητικό για τα αμερικανικά media είναι ότι η Λόπεζ και η Άφλεκ δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί εδώ και πάνω από ενάμιση μήνα (47 μέρες για την ακρίβεια), καθώς η Λόπεζ εμφανίστηκε solo (και με κάποια νεύρα) στο φετινό Met Gala.

Σύμφωνα με το TMZ, ο πρωταγωνιστής του «Good Will Hunting» δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο A-list event της χρονιάς επειδή δούλευε για την επερχόμενη ταινία του, «The Accountant 2».

Ωστόσο, το βράδυ πριν από το Met, ο Affleck έκανε μια εμφάνιση στο roast του Tom Brady στο Netflix στις 5 Μαΐου.

Με στοιχεία από PageSix, TMZ, UsWeekly

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice