Η τελευταία συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ δεν πήγε και τόσο καλά
© Chris Jackson - Pool/Getty Images
Celebrities

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Ουρλιαχτά, οργή και παραιτήσεις

Το ζευγάρι περιγράφεται αποξενωμένο και η Μέγκαν Μαρκλ εξοργισμένη

114739-643733.jpg
Τάνια Δελή |

Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής προσωπικού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Από το πρώτο λεπτό που έκλεισαν οι κάμερες, για κάποιους μέσα στο στούντιο της εκπομπής Sunday Morning ήταν σαφές ότι η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Jane Pauley δεν είχε πάει καλά. Καθόλου καλά.

Οι πρώτες αναφορές που φυσικά είδαν τον δρόμο προς τα tabloid έκαναν λόγο για μία Μαρκλ εξοργισμένη, εκτός εαυτού που δεν δεχόταν ούτε από τον σύζυγό της να την ηρεμήσει.

Εκείνο που φέρεται να είχε πυροδοτήσει την οργή της τόσο εναντίον της δημοσιογράφου όσο και εναντίον της παραγωγής της εκπομπής ήταν η προσωπική ερώτηση που αφορούσε τον αυτοκτονικό ιδεασμό από τον οποίο υπέφερε, όταν ζούσε στο Παλάτι ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Με το που έσβησαν οι κάμερες και εξαιτίας αυτής της ερώτησης, ακολούθησε χάος με τη Μαρκλ μαινόμενη να ουρλιάζει και να επιτίθεται τόσο στη δημοσιογράφο όσο και σε ανθρώπους της παραγωγής,. Ομοίως, οι σχέσεις της με τον πρίγκιπα περιγράφονται ως ψυχρές, με τον ίδιο να μη μιλά παρά ελάχιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που από κοινού είχαν προγραμματίσει να δώσουν με αφορμή την φιλανθρωπική πρωτοβουλία Parent’s Network.

Όμως, ακόμα κι αν όλα αυτά είναι φήμες, οι δεσμοί ανάμεσα στο ζευγάρι περιγράφονται πλέον ως τοξικοί και με επίδραση και προς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται.

Συγκεκριμένα και όπως έγινε γνωστό μόλις χθες, ο επικεφαλής του προσωπικού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να παραιτήθηκε μετά από μόλις τρεις μήνες στη θέση αυτή.

«Ο Τζος Κέτλερ δεν εργάζεται πλέον γι' αυτούς», δήλωσε πηγή στην Καλιφόρνια, όπου ζουν ο Χάρι και η Μαρκλ, στη Daily Mail τη Δευτέρα.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Kettler επρόκειτο να συνοδεύσει το ζευγάρι στην τετραήμερη «οιονεί βασιλική περιοδεία» του στην Κολομβία, η οποία αρχίζει την Πέμπτη.

Η ξαφνική παραίτησή του δεν αιτιολογήθηκε και οι εκπρόσωποι του Χάρι, 39 ετών, και της Μαρκλ, 43 ετών, δεν απάντησαν στο αίτημα αρκετών Μέσων για σχολιασμό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται ότι δυσκολεύονται να διατηρήσουν το προσωπικό τους. Για την ακρίβεια, η Daily Mail υποστηρίζει ότι έχουν χάσει τουλάχιστον 18 υπαλλήλους από τότε που παντρεύτηκαν το 2018, ενώ εννέα ή περισσότεροι έφυγαν μετά τη μετακόμιση του ζευγαριού στην Καλιφόρνια το 2020.

«Αυτό που ίσως είναι το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι καθ' όλη τη διάρκεια που δούλευα εκεί, δεν νομίζω ότι άκουσα ούτε έναν νυν ή πρώην υπάλληλο του προσωπικού τους να λέει ότι θα έπαιρνε ξανά τη δουλειά αν του δινόταν η ευκαιρία», δήλωσε ένας πρώην υπάλληλος του ζευγαριού που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Και συνέχισε: «Και να πούμε εδώ ότι δεν πρόκειται για συνεργάτες που είχαν βρει στον δρόμο. Πολλοί από αυτούς είναι άνθρωποι που είχαν προηγουμένως διαπρέψει δουλεύοντας για απαιτητικούς εργοδότες σε εταιρείες και περιβάλλοντα υψηλών επιδόσεων». Ο Κέτλερ πάλι, ήταν κάποιος που προηγουμένως εργαζόταν για την Cognixion, έναν κατασκευαστή ιατρικού εξοπλισμού.

Όταν προσλήφθηκε ως επικεφαλής του προσωπικού των Sussexes νωρίτερα φέτος, ο Κέτλερ θεωρήθηκε ο τέλειος άνθρωπος για να «καθοδηγήσει» τον πρίγκιπα Χάρι «στην επόμενη φάση του».

Τον Μάιο, ο Kettler ήταν βασικό πρόσωπο στο ταξίδι του πρίγκιπα στο Λονδίνο για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Αγώνων Invictus.

Έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στην τριήμερη περιοδεία των βασιλικών στη Νιγηρία αργότερα τον ίδιο μήνα...

Με πληροφορίες από PageSix, Daily Mail

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice