Η Μπλέικ Λάιβλι στα γυρίσματα με τον Τζάστιν Μπαλντόνι
Φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας It Ends With Us © Getty Images
Celebrities

Μπλέικ Λάιβλι: Ένταση και προβλήματα στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Ο σκηνοθέτης Τζάστιν Μπαλντόνι προσέλαβε εταιρεία διαχείρισης κρίσεων

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τόσο η Μπλέικ Λάιβλι όσο και άλλοι ηθοποιοί της ταινίας It Ends With Us είχαν δυσκολίες με τον σκηνοθέτη

Τις προηγούμενες ημέρες κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας It Ends With Us έκαναν λόγο για ένταση και απόλυτα ψυχρές σχέσεις ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια της ταινίας Μπλέικ Λάιβλι και τον σκηνοθέτη Τζάστιν Μπαλντόνι.

Οι εικασίες επιβεβαιώθηκαν με διάφορους τρόπους που δημιούργησαν δυσφορία στην εταιρεία παραγωγής και σήμερα έγινε γνωστό ότι ο σκηνοθέτης και συμπρωταγωνιστής της Λάιβλι μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει τη βοήθεια της βετεράνου μάνατζερ κρίσεων δημοσίων σχέσεων Melissa Nathan.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης προσέλαβε πρόσφατα την εταιρεία της Nathan, The Agency Group, η οποία ειδικεύεται στην επικοινωνία, τη διαχείριση της φήμης και την προσωπική δημοσιότητα, επιβεβαίωσε την Τρίτη το Hollywood Reporter.

Όλο αυτό προκύπτει εν μέσω οργιωδών φημών που κάνουν λόγο για σοβαρή ρήξη ανάμεσα στον Μπαλντόνι και τη Λάιβλι, με τον πρώτο να απέχει εδώ και μέρες από αρκετές εκδηλώσεις για την παρουσίαση της νέας ταινίας τους, αλλά και από τις ομαδικές φωτογραφίες του καστ.

Άλλες πηγές ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες ότι ο σκηνοθέτης είχε κάνει με τη συμπεριφορά του τη ζωή δύσκολη στους ηθοποιούς ενώ επίσης είχε κάνει τη Λάιβλι να νιώσει τρομερά άβολα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, κάτι που φυσικά δεν πέρασε έτσι, καθώς η Λάιβλι εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι το μικρό κοριτσάκι του “Gossip Girl”, καθώς η ίδια και ο σύζυγός της διαχειρίζονται εταιρείες παραγωγής με τεράστια επίδραση στα κινηματογραφικά στούντιο.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία της με τον Μπαλντόνι, η Λάιβλι και εκείνος πρωταγωνιστούν στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Colleen Hoover του 2016, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός τοξικού ειδυλλίου που καταλήγει σε μία εξόχως κακοποιητική σχέση. (Πάντως, ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του για την προώθηση της ταινίας, επέλεξε να εστιάσει στο ζήτημα της έμφυλης βίας).

Σύμφωνα με πηγή της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ο Μπαλντόνι δημιούργησε ένα «εξαιρετικά δύσκολο» περιβάλλον για όλο το καστ.

«Δεν είναι μόνο η Μπλέικ. Κανείς από το καστ δεν απολάμβανε τη συνεργασία με τον Τζάστιν... Σίγουρα δεν του μίλησαν στην πρεμιέρα».

Πηγές δήλωσαν στο Hollywood Reporter ότι ο Baldoni, 40 ετών, και η Lively, 36 ετών, συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια του σταδίου του post-production, αφού η ηθοποιός ζήτησε από τον μοντέρ του «Deadpool & Wolverine» Shane Reid να δημιουργήσει ένα δικό του final cut.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν αυτό το final cut του Reid χρησιμοποιήθηκε στην τελική εκδοχή της ταινίας, η οποία πιστώθηκε στους μοντέρ Oona Flaherty και Robb Sullivan.

Ένας insider του στούντιο δήλωσε μόλις χθες: «Ως παραγωγός, δόθηκε η ευκαιρία στη Μπλέικ να παρέχει μοντάζ και σχόλια για την ταινία. Είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν πολλαπλά μοντάζ μιας ταινίας. Η Sony προτίμησε το μοντάζ που έκρινε ως το καλύτερο, και αυτό ήταν ένα μοντάζ που περιλάμβανε τις επεξεργασίες της Μπλέικ και σε αυτό ήταν σύμφωνες όλες οι πλευρές»

Έχει αναφερθεί επίσης ότι ο Μπαλντόνι μάλλον δεν θα σκηνοθετήσει το σίκουελ, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία παραγωγής του, Wayfarer Studios, κατέχει τα δικαιώματα του μυθιστορήματος της Hoover του 2022, «It Starts With Us».

Πάντως, ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Entertainment Tonight» την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ότι η Lively θα ήταν καταλληλότερη για τη σκηνοθεσία της δεύτερης συνέχειας.

«Νομίζω ότι υπάρχουν καλύτεροι άνθρωποι γι' αυτό. Νομίζω ότι η Blake Lively είναι έτοιμη να σκηνοθετήσει, αυτό πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με στοιχεία από Page Six.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice