Τα 66α γενέθλια της Μαντόνα
© Instagram
Celebrities

Μαντόνα: Γενέθλια με όλα τα παιδιά της μαζί – Η σπάνια φωτογραφία

Η Μαντόνα έγινε 66 χρονών και αυτό το ορόσημο ήταν μία οικογενειακή υπόθεση

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Μαντόνα γιόρτασε τα 66α γενέθλιά της, έχοντας στο πλάι της ό,τι πολυτιμότερο 

Τα 66α γενέθλιά της γιόρτασε η Μαντόνα έχοντας στο πλευρό της και τα 6 της παιδιά, σε ένα μοναδικό πάρτι που διοργάνωσε στην Ιταλία, δίνοντας το μήνυμα ότι αυτό το ορόσημο στη ζωή της ήταν αυστηρά οικογενειακή υπόθεση.

Η Μαντόνα δεν σταμάτησε να αναρτά στο Instagram συγκινητικά στιγμιότυπα με όλα της τα παιδιά, δηλαδή την 27χρονη Λούρδη, τον 24χρονο Ρόκο Ρίτσι, τον 18χρονο Ντέιβιντ Μπάντα, την 18χρονη Μέρσι Τζέιμς και τα δίδυμα Στέλα και Έστερ 11 ετών.  

Η βασίλισσα της ποπ είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα με δαντέλα και ένα μαύρο μπούστο, ενώ επέλεξε μία χρυσή ζώνη και ογκώδη κοσμήματα για να ολοκληρώσει το σετ.

Οι τέσσερις κόρες της τραγουδίστριας του «Vogue» φόρεσαν επίσης φορέματα, με τη Leon και τις δίδυμες να ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους με μαντήλια στο κεφάλι.

Ο στενός φίλος της Μαντόνα Akeem Morris, συμμετείχε επίσης στις εορταστικές εκδηλώσεις και φωτογραφήθηκε κρατώντας το χέρι με το μουσικό είδωλο.

«La Dolce Vita................. 🎂🥂🇮🇹 ♥️», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram και ενώ η Μαντόνα και η οικογένειά της είχαν φτάσει στην Πομπηία μαζί με άλλους περίπου 30 καλεσμένους την Παρασκευή για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, που ήταν στις 16 Αυγούστου.

Το πάρτι γενεθλίων της μητέρας των έξι παιδιών πραγματοποιήθηκε τη νύχτα σε ένα αμφιθέατρο που φωτιζόταν από κεριά.

Ενώ βρισκόταν στην Ιταλία, η Madonna γιόρτασε επίσης τα γενέθλια του γιου της Rocco, τα οποία ήταν στις 11 Αυγούστου.

Η Μαντόνα σπάνια εμφανίζεται με τα έξι παιδιά της ταυτόχρονα, με την τελευταία φορά που η... ομάδα εθεάθη μαζί τη Γιορτή της Μητέρας τον Μάιο του 2023.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice