Το νέο χαμόγελο του Τζόνι Ντεπ
© ΕΡΑ / GUILLAUME HORCAJUELO / POOL
Celebrities

Τζόνι Ντεπ: Καινούριο χαμόγελο, αντίο παλιά, χαλασμένα δόντια

Ο ηθοποιός μάλλον έλαβε σοβαρά υπ' όψιν τη σκληρή κριτική για τη στοματική του υγιεινή και προχώρησε σε θεαματικές αλλαγές

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο Τζόνι Ντεπ φρόντισε επιτέλους το χαμόγελό του και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά

Τι κι αν θεωρείται από τους ωραιότερους άνδρες του Χόλιγουντ; Ο Τζόνι Ντεπ πέρσι είχε βρεθεί στο «απόσπασμα» για το απεριποίητο χαμόγελό του, ενώ είχαν γίνει viral οι φωτογραφίες που αποδείκνυαν την κακή κατάσταση που επικρατούσε στο στόμα του διάσημου ηθοποιού: κιτρινισμένα και χαλασμένα δόντια, ακόμα και τα μπροστινά είχαν γίνει αντικείμενο χλεύης και προβληματισμού αναφορικά με το τι μπορεί να οδηγήσει έναν τόσο εύπορο άνθρωπο στην παραμέληση της στοματικής υγιεινής του.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτές οι εποχές είναι παρελθόν για τον Ντεπ που προχώρησε σε ολικό ρεκτιφιέ και αποφασίζοντας τελικά να καθίσει στην καρέκλα του οδοντίατρου απέκτησε μαργαριταρένιο (κυριολεκτικά) χαμόγελο, το οποίο επιδεικνύει γεμάτος καμάρι.

Το νέο χαμόγελο του Τζόνι Ντεπ
© killerbartender/Instagram

Σε ένα βίντεο στο Instagram, ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» φαίνεται να περνά καλά στις διακοπές του στις Μπαχάμες και φυσικά να έχει λόγους να χαμογελά πλατιά. Στο βίντεο ο Ντεπ ανταλλάσσει μερικές κουβέντες με θαμώνες και μέλη του προσωπικού ενός παραλιακού μπαρ στην Exuma, χαμογελώντας συχνά και μπαίνοντας ακόμα και πίσω από τη μπάρα για να βοηθήσω τον μπάρμαν να φτιάξει το ποτό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ήταν το επίκεντρο της προσοχής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2023 - αλλά δεν ήταν μόνο η ερμηνεία του στην ταινία «Jeanne du Barry» που έκανε τον κόσμο να μιλάει. Οι φωτογραφίες του Ντεπ που περπατούσε στο κόκκινο χαλί κατέκτησαν γρήγορα το διαδίκτυο, με πολλούς να εστιάζουν στα χαλασμένα δόντια του.

Το νέο χαμόγελο του Τζόνι Ντεπ
© Instagram

Τότε μάλιστα, ένας εξαιρετικά ενοχλημένος κριτικός είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Γιατί πρέπει να βλέπω κοντινές φωτογραφίες των δοντιών του Τζόνι Ντεπ παρά τη θέλησή μου;». Ο ίδιος ο Ντεπ δεν είχε αρνηθεί την κακή στοματική υγεία του, αλλά μιλώντας ήδη για το θέμα από το 1995 στο περιοδικό Premiere, δήλωνε ότι έχει πολλά σφραγίσματα, πολλά σαπισμένα δόντια και αυτό το όφειλε σε μία απονεύρωση που δεν πήγε και πολύ καλά. Τότε, μόλις 31 ετών, δήλωνε ότι του αρέσει το ελαττωματικό του χαμόγελο...

Φαίνεται, όμως, ότι ένα τέτοιο στόμα δεν είναι κάτι για το οποίο μπορείς να εισαι περήφανος για πάρα πολύ καιρό, οπότε έγινε η σχετική αναστήλωση και το αποτέλεσμα είναι, ομολογουμένως, εντυπωσιακό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice