Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

«Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό» - Η εξομολόγηση της 32χρονης σταρ

Newsroom |

Σελένα Γκόμεζ: Αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει παιδιά λόγω ιατρικών προβλημάτων - Ο στόχος της να δημιουργήσει οικογένεια τα επόμενα χρόνια. 

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι «δεν μπορεί να κυοφορήσει τα δικά της παιδιά» σε μια νέα συνέντευξη.

«Δυστυχώς... έχω πολλά ιατρικά θέματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού», εξήγησε η Σελένα Γκόμεζ στο Vanity Fair σε ένα εξώφυλλο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα. «Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό».

Σελένα Γκόμεζ: Μίλησε για τη μητρότητα και τα οικογενειακά της σχέδια

Η 32χρονη ηθοποιός, η οποία διαγνώστηκε με λύκο το 2013 και έκανε μεταμόσχευση νεφρού το 2017, σημείωσε ότι δεν το είχε «πει ποτέ αυτό» στο παρελθόν δημόσια.

«Δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος που το φανταζόμουν», συνέχισε μιλώντας για την προοπτική να γίνει μαμά μια μέρα. «Νόμιζα ότι θα συνέβαινε με τον τρόπο που συμβαίνει για όλους».

Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building» διευκρίνισε: «Είμαι σε πολύ καλύτερη θέση με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι να κάνουν παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία, που είναι και οι δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα.

»Με έκανε να είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις άλλες διεξόδους για τους ανθρώπους που πεθαίνουν να γίνουν μητέρες. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά θα μοιάζει λίγο διαφορετικό».

Η Γκόμεζ κατέληξε: «Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου».

Η Σελένα Γκόμεζ έχει μιλήσει για τα οικογενειακά της σχέδια στο παρελθόν, λέγοντας στο περιοδικό Time τον Μάιο ότι πάντα σχεδίαζε να υιοθετήσει μέχρι την ηλικία των 35 ετών, αν ήταν ακόμα ελεύθερη.

Η Γκόμεζ βγαίνει με τον Μπένι Μπλάνκο από τον Ιούλιο του 2023 και ο δισκογραφικός παραγωγός, 36 ετών, δήλωσε πρόσφατα στο «The Howard Stern Show» ότι θέλει να κάνει παιδιά με την σύντροφό του.

«Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μου, να τσεκάρω το κουτάκι. ... Λατρεύω να είμαι κοντά σε παιδιά», είπε, παρότι εμφανίστηκε ντροπαλός σχετικά με την πιθανή πρόταση γάμου.

Η τραγουδίστρια του «Lose You to Love Me» γέλασε με την παραδοχή του Μπλάνκο στο Vanity Fair, δηλώνοντας: «Πέθαινα από τα γέλια. Κάτι σαν: «Τίποτα άλλο που ήθελες να βγάλεις προς τα έξω;».

Η Γκόμεζ συνέχισε να μιλάει με ενθουσιασμό για το ειδύλλιο με τον καλό της, αποδίδοντάς του τα εύσημα ότι είναι «ένα φως στη ζωή της» και ο «καλύτερος φίλος της».

Η νεόκοπη δισεκατομμυριούχος είπε: «Ποτέ δεν με έχουν αγαπήσει με αυτόν τον τρόπο... Μου αρέσει να του λέω τα πάντα».

Η Γκόμεζ στο παρελθόν έβγαινε με τον Τζάστιν Μπίμπερ κατά περιόδους από το 2010 έως το 2018, καθώς και με τον The Weeknd το 2017.

Είχε επίσης συνδεθεί με τον Ντρου Τάγκαρντ των Chainsmokers στις αρχές του 2023.

(Με πληροφορίες του Page Six)