Κέιτ Μίντλετον: Βραδινή έξοδος μετά από καιρό

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν κρύβει τη χαρά της, όχι μόνο για την επιστροφή της στην κανονικότητα, αλλά και στις μικρές χαρές της ζωής

Look Team |

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μία εμφάνιση - έκπληξη σε ένα καλλιτεχνικό event 

Σε μία πριβέ, αλλά όχι και απαγορευμένη για τον κόσμο των media, εμφάνιση προχώρησε πριν από λίγες ώρες η Κέιτ Μίντλετον, ακριβώς δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της.

Συγκεκριμένα, στις 26 Σεπτεμβρίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρακολούθησε ιδιωτικά μια απογευματινή παράσταση της «Ζιζέλ» από το Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο στο θέατρο Sadler's Wells στο Λονδίνο. Ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός της Μίντλετον για το ποιοτικό θέαμα που είχε την ευκαιρία να απολαύσει μετά από μήνες εγκλεισμού εξαιτίας της σοβαρής περιπέτειας υγείας και το δύσκολο ταξίδι της με τον καρκίνο, που θέλησε να μοιραστεί ένα συναισθηματικό μήνυμα για τα όσα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει.

«Συγχαρητήρια και ευχαριστώ το @ENBallet και το @Sadlers_Wells για την υπέροχα δυνατή, συγκινητική και εμπνευσμένη παράσταση της Ζιζέλ του Akram Khan. Η δημιουργικότητα στα καλύτερά της!», έγραψε η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο X, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των καλλιτεχνών επί σκηνής του μπαλέτου.

Η πριγκίπισσα Κάθριν της Ουαλίας, 42 ετών, υπέγραψε την ανάρτηση με το «C», χρησιμοποιώντας τη συντομογραφία για το πρώτο αρχικό του πλήρους ονόματός της, όπως είναι γνωστό ότι κάνουν εκείνη και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ όταν τα μηνύματα προέρχονται απευθείας από αυτούς (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

© Getty Images

Αν και δεν είναι η βασιλική προστάτιδα του Αγγλικού Εθνικού Μπαλέτου (η βασίλισσα Καμίλα κατέχει αυτή την ιδιότητα), είναι γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον ενδιαφέρεται πολύ για το μπαλέτο και έχει πάει στο παρελθόν την κόρη της, την 9χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, σε παραστάσεις.

Το σημαντικό, όμως, είναι ότι πρακτικά αυτή η κοινωνική έξοδος της Μίντλετον και έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, είναι η πρώτη μετά από δύο εβδομάδες αφότου ανακοίνωσε σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στις 9 Σεπτεμβρίου ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο χημειοθεραπειών της.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Σεπτεμβρίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη επαγγελματική εμφάνιση μετά το τέλος της χημειοθεραπείας, όταν πραγματοποίησε μια συνάντηση για το έργο της για την ανάπτυξη της πρώιμης παιδικής ηλικίας στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Η συνάντηση σηματοδότησε την πρώτη της καταχώρηση στο Court Circular, την επίσημη καταγραφή των δεσμεύσεων που πραγματοποιούν τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας για το 2024.

Είναι κατανοητό ότι η πριγκίπισσα συναντήθηκε με τους βασικούς συνεργάτες της και με εκείνους που διευθύνουν το Κέντρο για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία, ένα παράρτημα του Βασιλικού Ιδρύματος που μοιράζεται με τον Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής της στο Γουίνδσορ την περασμένη εβδομάδα. 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας άρχισε να εργάζεται από το σπίτι στις αρχές του καλοκαιριού και υπάρχουν σοβαρές ελπίδες ότι θα καταφέρει να παραστεί στην τελετή για την Ημέρα Μνήμης στις 10 Νοεμβρίου.

Η Κέιτ προσβλέπει επίσης στο γιορτινό event που διοργανώνει κάθε χρόνο για τα κάλαντα τον Δεκέμβριο και πραγματοποίησε συνάντηση με την ομάδα της από το παλάτι του Κένσινγκτον και το Βασιλικό Ίδρυμα στις 24 Σεπτεμβρίου για να συζητήσουν τα σχέδια για την τέταρτη ετήσια λειτουργία που αναδεικνύει και ικανοποιεί φιλανθρωπικούς σκοπούς που ενδιαφέρουν προσωπικά τόσο την ίδια όσο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Με πληροφορίες από People.com