Ο Pedro Almodοvar θέλει να κάνει ταινία για τη Zendaya και τον στυλίστα της
© EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Ο Pedro Almodοvar θέλει να κάνει ταινία για τη Zendaya και τον στυλίστα της

Ο ισπανός σκηνοθέτης δήλωσε στο Vanity Fair ότι αυτή η ταινία θα ήταν μια μίξη του «All About Eve» και «The Devil Wears Prada»

Η δήλωση του Pedro Almodοvar που συζητήθηκε στον κόσμο της μόδας και του κινηματογράφου

Ο Pedro Almodovar είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες, διεθνώς. Η Zendaya, μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και μια νέα άφιξη στον κόσμο των trend-setters. Ο Law Roach, ένας λαμπερός στυλίστας που έχει συνεργαστεί με γυναίκες είδωλα, όπως η Céline Dion, και από το 2023 είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη Zendaya. Τρεις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους προσωπικότητες, με κοινό στοιχείο το πάθος για την τέχνη. Τι θα συνέβαινε άραγε, αν συνεργάζονταν και γύριζαν μια ταινία; 

Pedro Almodovar
O Pedro Almodovar λαμβάνει το βραβείο SSIFF Donostia στην 72η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου © EPA/JUAN HERRERO

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, ο Pedro Almodovar έδωσε συνέντευξη στο Vanity Fair της Ισπανίας, συζητώντας με τη δημοσιογράφο Ianko Lopez για την πορεία του στον κόσμο του κινηματογράφου, τις αποφάσεις που πήρε στη ζωή του και σχολιάζοντας μερικές από τις αγαπημένες του ταινίες. Ωστόσο, μια από τις απαντήσεις του σκηνοθέτη έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, με όλο και περισσότερα μίντια να την αναπαράγουν τις τελευταίες ημέρες. «Είμαι γοητευμένος από τον στυλίστα που φροντίζει τη Zendaya. Προσπάθησα να μάθω περισσότερες πληροφορίες για τον Law Roach και μου είπαν ότι είναι σχεδόν τόσο ντίβα όσο εκείνη. Θα ήθελα πολύ να κάνω μια ταινία για αυτό το δίδυμο, μια μίξη της «All About Eve» που διασταυρώνεται με το «The Devil Wears Prada», δήλωσε ο Pedro Almodοvar.

Πράγματι, οι εμφανίσεις της Zendaya, τόσο σε Φεστιβάλ όσο και στο φετινό MΕΤ Gala με θεματική «Ο κήπος του χρόνου» αφήνουν το στίγμα τους και γίνονται η έμπνευση για τις νέες τάσεις της σεζόν. Φέτος είδαμε πώς μια στολή τένις μπορεί να μεταμορφωθεί στο τέλειο σύνολο για την πρεμιέρα ταινίας, αλλά και πώς οι μεταξωτοί φιόγκοι δίνουν μια σικ πινελιά στα αθλητικά σύνολα. Όσον αφορά στο MΕΤ Gala, η επιστροφή της Zendaya ήταν μεγαλειώδης, φορώντας ένα φόρμα από τον οίκο Margiela Artisanal, του John Galliano, ενώ στην πορεία την είδαμε με ένα φόρεμα από το αρχειακό κατάστημα της Rita Watnick.

Zendaya
Η Zendaya στο κόκκινο χαλί για το Met Gala 2024 © EPA/JUSTIN LANE

Ο Pedro Almodovar έχει χαρακτηρίσει τη δουλειά του Law Roach ως μια πράξη τεράστιας δημιουργίας. «Έχει να κάνει με τη μόδα, την επιπολαιότητα και τα κοινωνικά θέματα, έχει να κάνει με την προβολή. Αλλά πάνω από όλα, νομίζω ότι χρειάζεται ταλέντο για αυτό», είπε ο ισπανός σκηνοθέτης στο Vanity Fair. Θα δούμε τελικά στην μεγάλη οθόνη τη Zendaya και τον Law Roach σε σκηνοθεσία Pedro Almodovar; Ελπίζουμε πως ναι, μέχρι τότε όμως περιμένουμε να δούμε την επόμενη δήλωση του σκηνοθέτη. 

Ο Pedro Almodοvar θέλει να κάνει ταινία για τη Zendaya και τον στυλίστα της
© EPA/NINA PROMMER

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice