Ανέκφραστη η Αντζελίνα Τζολί υπέγραψε αυτόγραφα σε αφίσα ταινίας με τον Μπραντ Πιτ
Ανέκφραστη η Αντζελίνα Τζολί υπέγραψε αυτόγραφα σε αφίσα ταινίας με τον Μπραντ Πιτ © Robert Kamau/GC Images
Celebrities

Ανέκφραστη η Αντζελίνα Τζολί υπέγραψε αυτόγραφα σε αφίσα με τον Μπραντ Πιτ

Οι θαυμαστές εξακολουθούν να αγαπούν το ζεύγος «Mr. & Mrs. Smith».

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ανέκφραστη η Αντζελίνα Τζολί υπέγραψε αυτόγραφα σε αφίσα ταινίας με τον Μπραντ Πιτ - Οι θαυμαστές εξακολουθούν να αγαπούν το ζεύγος «Mr. & Mrs. Smith».

Μπορεί ο γάμος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ να έχει τελειώσει, αλλά οι θαυμαστές εξακολουθούν να αγαπούν το ζεύγος «Mr. & Mrs. Smith».

Η Αντζελίνα Τζολί εθεάθη να υπογράφει αυτόγραφα σε μια αφίσα της ταινίας δράσης του 2005 με συμπρωταγωνιστή τον πρώην σύζυγό της, ενώ παρευρισκόταν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης το βράδυ της Δευτέρας.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε ανέκφραστη καθώς υπέγραφε το όνομά της ακριβώς δίπλα στο πρόσωπό της στην αφίσα με τον Μπραντ Πιτ. Έμοιαζε να αποφεύγει να κοιτάξει την εικόνα του πρώην συζύγου της πριν συνεχίσει τη βραδιά της.

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ στην ταινία «Mr. & Mrs. Smith»

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ υποδύθηκαν ένα παντρεμένο ζευγάρι που ήταν επίσης δολοφόνοι στο «Mr. & Mrs. Smith». Η επιτυχημένη ταινία κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά που ο ηθοποιός οριστικοποίησε το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Άνιστον. Η Τζολί και ο Πιτ χώρισαν το 2016 και κηρύχθηκαν νόμιμα ανύπαντροι το 2019.

Mr. & Mrs. Smith (2005) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Η κρίση στη σχέση

Οι δυο τους έχουν εμπλακεί σε αρκετές δικαστικές διαμάχες όλα αυτά τα χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα, η Τζολί κατέθεσε αίτηση απόρριψης της αγωγής της κατά του FBI για ένα υποτιθέμενο περιστατικό κακοποίησης σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016.

Αν και τότε δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του Pitt, η σταρ του «Maleficent» κατέθεσε αίτηση για να τερματίσει το γάμο τους λίγες μέρες αργότερα.

Η Τζολί, η οποία παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «Maria» την Κυριακή με τρία από τα παιδιά της, απέκρουσε μια ερώτηση σχετικά με τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ νωρίτερα αυτό το μήνα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Hollywood Reporter.

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του διαζυγίου τους, η σταρ του Χόλιγουντ έθεσε «αυστηρά όρια» και είπε απλά στον δημοσιογράφο: «Όχι».

Ωστόσο, η βραβευμένη με Όσκαρ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να φύγει από το Λος Άντζελες μόλις τα μικρότερα παιδιά της ενηλικιωθούν.

«Μεγάλωσα σε αυτή την πόλη. Είμαι εδώ επειδή πρέπει να είμαι εδώ από ένα διαζύγιο, αλλά μόλις γίνουν 18, θα μπορέσω να φύγω», εξήγησε. «Όταν έχεις μια μεγάλη οικογένεια, θέλεις να έχουν ιδιωτικότητα, ηρεμία, ασφάλεια».

Αυτή την περίοδο η Αντζελίνα Τζολί προωθεί την ταινία της «Maria» στην οποία υποδύεται την αείμνηστη τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας, ενώ ο Μπραντ Πιτ «βγαίνει» αυτή την περίοδο με την σχεδιάστρια κοσμημάτων Ines de Ramon, η οποία τον συνόδευσε στην πρεμιέρα της νέας του τανίας, «Wolfs».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice