Μίλι Μπόμπι Μπράουν - Τζέικ Μποντζόβι: Για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον επικό γάμο τους

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 4 μήνες, όμως, τότε καμία φωτογραφία δεν είχε διαρρεύσει στα media

Look Team |

Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Τζέικ Μποντζόβι σε φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Τοσκάνη

Πριν από 4 μήνες, πίσω στον Ιούλιο δηλαδή, Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Τζέικ Μποντζόβι παντρεύτηκαν σε μία πραγματικά παραμυθένια τελετή, όμως, η χαρμόσυνη είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, χωρίς την παραμικρή φωτογραφία από το μυστήριο. Η ηθοποιός και ο γιος του θρύλου των Μπον Τζόβι κράτησαν αυτή τη μέρα αποκλειστικά για τους εαυτούς και την οικογένειά τους, μέχρι χθες, οπότε και για πρώτη φορά αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον υπερπολυτελή ιταλικό γάμο τους – τέσσερις μήνες μετά την ανταλλαγή όρκων κατά τη διάρκεια μιας πολύ πιο «χαμηλών τόνων» τελετής.

«Για πάντα η σύζυγός σου», έγραψε η 20χρονη πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» στη λεζάντα ενός καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram και μέσα από αυτές αποκαλύπτονται τρυφερές, αλλά και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για εκείνη τη σημαντική μέρα των δύο ανθρώπων που αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Συγκεκριμένα, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν για την τελετή είχε επιλέξει ένα λευκό νυφικό από δαντέλα, με κορσέ στιλ μπούστο και τετράγωνη λαιμόκοψη. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα περίτεχνα και την εκλεπτυσμένη κόμμωση ολοκλήρωνε ένα μακρύ, διακοσμημένο με δαντέλα πέπλο.

Ο γαμπρός πάλι είχε επιλέξει ένα λευκό σακάκι Tom Ford και μαύρο παντελόνι καθώς περίμενε τη νύφη του στην εκκλησία μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Brown στο «Stranger Things» Matthew Modine. Ο διάσημος πατέρας του 22χρονου Τζέικ, Jon Bon Jovi, ακολούθησε τη στιλιστική και χρωματική παλέτα του γιου του, συνοδεύοντάς τον με λευκό σακάκι και σκούρο παντελόνι. Εκεί, όμως, που το ζευγάρι φαίνεται να επένδυσε πολύ και σοβαρά γι’ αυτή τη μοναδική του στιγμή, ήταν ο ανθοστολισμός εκείνης της ημέρας, καθώς είπαν το «ναι» κάτω από μια τεράστια αψίδα που αποτελούνταν από λευκά τριαντάφυλλα, baby's breath, ορτανσίες κ.ά. Ο διάδρομος ήταν επίσης στολισμένος με μεγάλες ανθοδέσμες που ταίριαζαν με το ασπρόμαυρο θέμα του γάμου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Villa Cetinale, η οποία θεωρείται ένα από τα πλέον γοητευτικά σημεία στην Τοσκάνη, σύμφωνα με το Architectural Digest. Το ακίνητο, το οποίο κάποτε έγινε το φόντο για στην ταινία «Succession», χρονολογείται από το 1680.

Η Μπράουν είχε τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά πολυτελή φορέματα για το Σαββατοκύριακο του γάμου τους με τον Τζέικ, με πρώτη και πιο εντυπωσιακή τη δημιουργία που επέλεξε για την εμφάνισή της αμέσως μετά την τελετή, ένα δαντελένιο φόρεμα του Oscar De La Renta με λαιμόκοψη και χαμηλή πλάτη.

Όταν ήρθε η ώρα για το afterparty, η ηθοποιός φόρεσε ένα σατέν μίνι φόρεμα – το οποίο στόλισε παιχνιδιάρικα με το μαύρο παπιγιόν του συζύγου της. Ο Bongiovi δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της νύφης με ένα δαντελένιο φόρεμα - κορσέ, το οποίο πιθανότατα φόρεσε στο δείπνο καλωσορίσματος.