Ανησυχία για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς που... παντρεύτηκε τον εαυτό της

Η τραγουδίστρια πόζαρε με νυφικό, όμως, όσα έγραψε για ακόμα μία φορά αναστάτωσαν τους followers της

Look Team |

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με νυφικό και κάπως ανατριχιαστική λεζάντα στη σχετική ανάρτηση

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον Σαμ Ασγκάρι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φόρεσε νυφικό, όμως αυτό δεν σκόρπισε ακριβώς χαρά μεταξύ των φίλων και των followers της, καθώς η τραγουδίστρια είχε μια κάπως περίεργη ανακοίνωση να κάνει για την οικογενειακή της κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η Σπίαρς, όπως το συνηθίζει εδώ και αρκετά χρόνια, ανάρτησε στο Instagram μία μάλλον ανατριχιαστική εικόνα, με την ίδια να φορά κάτι που έμοιαζε με νυφικό και μακρύ πέπλο στα μαλλιά της και να ανακοινώνει ότι παντρεύεται τον εαυτό της...

«Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου. Επαναφέρω το θέμα, γιατί μπορεί να φανεί ντροπιαστικό ή χαζό, αλλά νομίζω ότι είναι το πιο εξαίρετο πράγμα που έχω κάνει ποτέ!», έγραψε στη λεζάντα η Σπίαρς.

© Instagram / Britney Spears

Το βίντεο είχε ως μουσική υπόκρουση το «Fields of Gold» του Sting, ενώ η πριγκίπισσα της ποπ δημοσίευσε επίσης ένα στιγμιότυπο μιας άδειας εκκλησίας χωρίς λεζάντα. Ακολούθησε ένα βίντεο, όπου η ίδια φορά ένα κίτρινο μπικίκι και κάνει ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα της.

© Instagram / Britney Spears

Και ενώ πολύς κόσμος φαίνεται να διασκεδάζει με τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας, εντοπίζοντας μηνύματα που αφορούν τη ζωή και τις σχέσεις της, άλλοι τόσοι είναι αυτοί που εξακολουθούν να ανησυχούν για την κατάσταση της Σπίαρς και κυρίως για την ψυχική της υγεία.

Ας σημειωθεί, ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν σοβαρές αμφιβολίες για το αν η τραγουδίστρια απολαμβάνει ποιότητα ζωής και αν παρακολουθείται από κάποιον ειδικό που να μπορεί να τη βοηθήσει με τις εξελίξεις στην καθημερινότητά της και τις συναισθηματικές της μεταπτώσεις.