Η πιο σκληρή κριτική για Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι διά στόματος Τίνα Μπράουν
© Getty Images
Celebrities

Τίνα Μπράουν: Οι ιδέες της Μαρκλ είναι βλακείες και ο Χάρι αφελής σαν αρνί

Η πρώην σιδηρά κυρία του Vanity Fair και του New Yorker δεν είχε καλά πράγματα να πει για το πριγκιπικό ζεύγος

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι άκουσαν τα εξ αμάξης από δημοσιογράφο που γνωρίζει πολλά

«Όλες οι ιδέες της Μέγκαν Μαρκλ είναι τελείως βλακείες και ο πρίγκιπας Χάρι ένα αφελές αρνί που το πάνε για σφαγή»: αυτά είπε, μιλώντας σε podcast η πρώην σιδηρά κυρία και γνωστή δημοσιογράφος του Vanity Fair και του New Yorker, Τίνα Μπράουν, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της ούτε για τον Χάρβεϊ Γουάνστιν, ούτε καν για τον εαυτό της.

Η δημοσιογράφος μίλησε στη συνάδελφό της Τζάνις Μιν του Ankler, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τις αλλοπρόσαλλες επαγγελματικές κινήσεις του πρώην πριγκιπικού ζευγαριού που τα έχει κάνει θάλασσα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του με το Παλάτι, ενώ η άποψή της ήταν πραγματικά η χειρότερη για την πρώην ηθοποιό που δεν κατάφερε –κατά την άποψή της- να φέρει εις πέρας το απολύτως τίποτα. «Στην Αγγλία [κάποιοι] θα κάνουν συνεχώς καριέρα με το να ξεφτιλίζουν τον Χάρι. Αλλά στην πραγματικότητα, το θέμα με τον Χάρι είναι ότι είναι πολύ καλός στο να είναι ‘ο πρίγκιπας Χάρι’. Και αυτή είναι η τραγωδία όλου αυτού, ότι είναι το πιο ταλαντούχο μέλος της βασιλικής οικογένειας, χωρίς αμφιβολία, όσον αφορά το να είναι πρίγκιπας, το οποίο είναι το μόνο που ξέρει να κάνει... είναι πραγματικά κατά κάποιο τρόπο άψογος σε αυτό», είπε η Μπράουν για τον Χάρι που, οριακά, ήταν ένα καλό σχόλιο. Η κουβέντα, όμως, πήρε επικίνδυνη τροπή, όταν η δημοσιογράφος ξεκίνησε να λέει την άποψή της για τη Μέγκαν Μαρκλ και εκεί, πραγματικά δεν υπήρχε τίποτα καλό να ειπωθεί...

«Νομίζω ότι [ο Χάρι] είναι εν πολλοίς δέσμιος της Μέγκαν. Το πρόβλημα με αυτή τη γυναίκα είναι ότι έχει τη χειρότερη κρίση απ’ οποιονδήποτε άλλο σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι άψογη στο να τα κάνει όλα λάθος. Πραγματικά είναι», είπε χαρακτηριστικά η Μπράουν και συνέχισε με λίγο ακόμα δηλητήριο για την πρώην ηθοποιό και πρώην Δούκισσα του Σάσεξ: «Είναι τελειομανής στο να τα κάνει όλα λάθος. Το πρόβλημά της είναι ότι δεν ακούει. Έχει όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους ζητάει τη γνώμη τους και μετά δεν την ακολουθεί. Κάνει αυτό που θέλει να κάνει. Και δυστυχώς όλες οι ιδέες της είναι τελείως σκατά».

Η Μέγκαν Μαρκλ και μια εξήγηση για τις παραιτήσεις των συνεργατών της

Για την κοσμοθεωρία του Χάρι εκτιμά ότι «είναι τόσο αφελής και πραγματικά ανεκπαίδευτος στους τρόπους του κόσμου. Εδώ αμφιβάλλω για το αν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να κλείσει ποτέ έστω και τραπέζι στο εστιατόριο. Ο στρατός ήταν σπουδαίος γι' αυτόν και ήταν εξαιρετικά καλός και ικανός εκεί. Αυτό τον βοήθησε πραγματικά να μετατραπεί σε πραγματικό άνθρωπο».

Αλλά με την Μαρκλ, συνέχισε η Μπράουν «είναι το αρνί στη σφαγή σε αυτή την κατάσταση». Η δημοσιογράφος εκτίμησε ότι η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιο, ήταν η σχέση ενός ανθρώπου κλεισμένου σε γυάλα που ξαφνικά γνωρίζει έναν κόσμο τελείως διαφορετικό απ’ αυτόν μέσα στον οποίο μεγάλωσε.

«Εντυπωσιάστηκε τρομερά από τη Μέγκαν. Νόμιζε ότι τα ήξερε όλα, τον έπεισε ότι ήταν η πεπειραμένη του Χόλιγουντ που θα μπορούσε να τους κάνει και τους δύο αστέρες και όλα τα υπόλοιπα. Και εκείνος την ακολούθησε τυφλά σαν παιδί, πραγματικά... Δυστυχώς, έκανε κάθε λάθος που υπάρχει στο βιβλίο (σ.σ: το βιβλίο «Ρεζέρβα» που έγραψε ο Χάρι), και κατά κάποιο τρόπο έχει ξεμείνει από δρόμους και εναλλακτικές. Δεν ξέρω πού θα πάει η Μέγκαν. Ο Χάρι θα μπορούσε ακόμη, όπως λέω, να κάνει ένα comeback. Θα είναι πάντα ο πρίγκιπας Χάρι. Θα είναι πάντα ο εγγονός της βασίλισσας και ο γιος της Νταϊάνα».

Βέβαια, όσο σκληρή είναι η Μπράουν με τους άλλους στην κριτική της, ακόμα πιο αυστηρή υπήρξε σε αυτό το podcast με τον εαυτό της. Στην αυτοκριτική της για τη συνεργασία της με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, είπε ότι ήταν η πιο χαζή κίνηση που θα μπορούσε να έχει κάνει ποτέ σ’ ολόκληρη τη ζωή της.

«Λοιπόν, ο Χάρβεϊ για τον οποίο πήγα να δουλέψω είχε μόλις βγάλει στους κινηματογράφους τον ‘Άγγλο ασθενή’, οπότε ήταν ο θεός της ποιότητας σε εκείνο το σημείο της καριέρας του. Και στην πιο χαζή κίνηση καριέρας όχι μόνο της δικής μου ζωής, αλλά οποιουδήποτε, άφησα το περιοδικό New Yorker για να ασχοληθώ με τον Χάρβεϊ», είπε η βετεράνος δημοσιογράφος και φυσικά αναφερόταν στο περιοδικό Talk, το οποίο εκδόθηκε σε συνεργασία με τη Miramax και το επέβλεπε το μεγαλοστέλεχος της Condè Nast, Ron Galotti, ο οποίος φέρεται να ήταν η έμπνευση για τον Mr. Big στο «Sex and the City». Στο ίδιο εξαιρετικά βραχύβιο εκδοτικό εγχείρημα είχε συμμετάσχει και ο ίδιος ο Χιρστ, αλλά η κατάληξη ήταν τόσο άδοξη, όσο και εκείνη του Γουάινστιν που εκτίει ποινή για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις μέχρι σήμερα.

Με στοιχεία από PageSix.com

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice