Η Σελίν Ντιόν στέλνει μήνυμα ελπίδας στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι - Τα νεότερα για την υγεία της
Η Σελίν Ντιόν πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το Παρίσι 2024, κατά την απονομή του βραβείου Spirit of Life © EPA/Justin Lane
Celebrities

Σελίν Ντιόν: Πρώτη εμφάνιση μετά τους Ολυμπιακούς 2024

Τα νεότερα για την υγεία της διάσημης Καναδής τραγουδίστριας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Σελίν Ντιόν στέλνει μήνυμα ελπίδας στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι - Τα νεότερα για την υγεία της

Η Σελίν Ντιόν εκφώνησε μια δυνατή ομιλία με επίκεντρο την «ελπίδα», κατά την απονομή του βραβείου Spirit of Life, στο γκαλά του ινστιτούτου έρευνας και θεραπείας καρκίνου, City of Hope.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της την Τρίτη, η Σελίν Ντιόν σημείωσε ότι το κέντρο βιοϊατρικής θεραπείας έχει «καλό όνομα», καθώς κάνει «πολλά περισσότερα από τη σημαντική έρευνα που οδηγεί σε νέες θεραπείες».

«Παρέχει φροντίδα στους ανθρώπους στη μεγαλύτερη στιγμή της ανάγκης τους, στην πιο δύσκολη και απαιτητική στιγμή της ζωής τους. Αυτό είναι τόσο σημαντικό», δήλωσε η τραγουδίστρια του «My Heart Will Go On», η οποία διαγνώστηκε με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου τον Δεκέμβριο του 2022.

Σελίν Ντιόν: Να διαδώσουμε το μεγάλο δώρο της ελπίδας

Στη συνέχεια, η Σελίν Ντιόν τόνισε ότι κατά τη διάρκεια των «τεράστιων προκλήσεων» είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να ελπίζουμε και να είμαστε θετικοί.

«Ξέρω ότι στην υπέροχη ζωή μας, γεμάτη οικογένεια, χαρά και αγάπη, μπορεί επίσης να μας παρουσιαστούν τεράστιες προκλήσεις, με μεγάλες δοκιμασίες σχετικά με την πίστη και τη δύναμη», είπε η βραβευμένη με Grammy ερμηνεύτρια.

«Για πολλούς από εμάς που το βιώνουν αυτό κάποια στιγμή, τι χαρά είναι να έρθουμε μαζί με όλους σε αυτή την αίθουσα απόψε για να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε διαδίδοντας αυτό το μεγάλο δώρο της ελπίδας».

Συνέχισε προσθέτοντας ότι το κέντρο βιοϊατρικής θεραπείας «παρέχει φροντίδα σε ανθρώπους στη μεγαλύτερη στιγμή της ανάγκης τους, στην πιο δύσκολη και απαιτητική στιγμή της ζωής τους. Αυτό είναι τόσο σημαντικό».

Το ίδιο βράδυ, η Ντιόν απένειμε το βραβείο Spirit of Life στον Τζέι Μαρσιάνο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της AEG Presents.

Στον ιστότοπο του οργανισμού αναφέρεται ότι στόχος της ετήσιας εκστρατείας τους είναι να συγκεντρώσουν καλλιτέχνες «για να υποστηρίξουν την αποστολή του City of Hope για τη διάσωση ζωών, με σκοπό την καταπολέμηση του καρκίνου και του διαβήτη».

Πρώτη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν μετά το Παρίσι 2024

Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν την Τρίτη έρχεται τρεις μήνες μετά την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, εν μέσω της συνεχιζόμενης αυτοάνοσης πάθησής της.

Τον Ιούλιο, επέλεξε να τραγουδήσει το «Hymne A L'Amour» της Εντίθ Πιάφ, ενώ βρισκόταν στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ.

Céline Dion - Hymne à l'amour (Live aux Jeux Olympiques de Paris 2024 / Live from the Olympic Games

Η διάσημη καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε μάλιστα στην ερμηνεία που σηματοδότησε την επιστροφή της, ενώ βρισκόταν στο γκαλά. «Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε σκηνή από τότε που ήμουν πάνω στον Πύργο. Και μου λείπει κάπως», δήλωσε η Ντιόν σύμφωνα με το People.

Η Σελίν Ντιόν δημοσιοποίησε τη διάγνωση της υγείας της σε μια ανάρτηση στο Instagram πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

«Πρόσφατα διαγνώστηκα με ένα πολύ σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο, το οποίο επηρεάζει περίπου έναν ανά εκατομμύριο ανθρώπους», ανέφερε τότε.

Το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου είναι «μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που συνηθέστερα προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και επώδυνους σπασμούς που έρχονται και φεύγουν και μπορεί να επιδεινωθούν με την πάροδο του χρόνου», σύμφωνα με το Κέντρο Τζον Χόπκινς.

Νωρίτερα τον Οκτώβριο του 2021, η Σελίν Ντιόν αναγκάστηκε να αναβάλει την παραμονή της στο Λας Βέγκας λόγω «σοβαρών και επίμονων μυϊκών σπασμών», οι οποίοι αποδείχθηκε ότι σχετίζονταν με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου.

(Με πληροφορίες του Page Six)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice