Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοργανωτές ζήτησαν την αποχώρηση εκείνης και του Κάνιε Γουέστ
![Τζούλια Φοξ: Τρολάρει την εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι στα Grammy Τζούλια Φοξ: Τρολάρει την εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι στα Grammy](/images/1074x600/1/jpg/files/2025-02-07/gettyimages-2198062752.jpg)
Τζούλια Φοξ: Τρολάρει την εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι στα Grammy
Η πρώην σύντροφος του Κάνιε Γουέστ χλεύασε με τον τρόπο της την νυν
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
Τζούλια Φοξ: Τρολάρει την εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι στα Grammy
Η πρώην φίλη του Κάνιε Γουέστ, Τζούλια Φοξ χλεύασε την Μπιάνκα Σενσόρι με μια «τόπλες» εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης την Πέμπτη, μετά το περιβόητο πλέον γυμνό κόλπο της στα Grammys.
Εν μέσω των αντιδράσεων, η Τζούλια Φοξ παρουσίασε ένα δικό της «topless» outfit στο show I Only Wear MAC της NYFW. Την Πέμπτη, το μοντέλο φάνηκε να αντιγράφει το περιβόητο πλέον outfit της Σενσόρι, καθώς βγήκε με μια σεμνή μπεζ καμπαρντίνα.
Το ζεύγος Σενσόρι - Γουέστ προκάλεσε αναστάτωση στα βραβεία Grammy την Κυριακή, όταν η αρχιτέκτονας πέταξε την καμπαρντίνα της για να αποκαλύψει ένα εντελώς διάφανο φόρεμα, κάτω από το οποίο πήγε χωρίς εσώρουχα.
Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Φοξ φόρεσε ένα σετ κάλτσες πορτοκαλί απόχρωσης και έδωσε στον εαυτό της μερικά επιπλέον εκατοστά με ένα ζευγάρι μπεζ τακούνια Jimmy Choo, διακοσμημένα με πολλαπλά μοτίβα.
Η Φοξ ολοκλήρωσε το look της που τράβηξε την προσοχή, κούρεψε πίσω τα κοντά ξανθά ξανθά μαλλιά της σε pixie-cut, αποκαλύπτοντας τις πιο σκούρες ρίζες της, οι οποίες συμπλήρωναν τα πλατινέ ξανθά φρύδια της.
Η σχέση της Τζούλια Φοξ και του Κάνιε Γουέστ κράτησε περίπου ένα μήνα, το 2022. Μιλώντας στο BBC, ρωτήθηκε για τη σχέση για την οποία γράφει στο βιβλίο της, δίχως να κατονομάζει τον Κάνιε Γουέστ, αλλά γίνεται εύκολα αντιληπτό πως πρόκειται για εκείνον.
«Πιστεύω ότι υπήρχαν σίγουρα κάποια προειδοποιητικά σημάδια, στα οποία επέλεξα να κάνω τα στραβά μάτια, επειδή ήταν διασκεδαστικό, συναρπαστικό, λαμπερό, ξέρετε, απλά φρέσκο», απάντησε η Τζούλια Φοξ.
«Ένιωσα κατά κάποιο τρόπο μια ανακούφιση στην αρχή, ότι “επιτέλους, κάποιος άλλος μπορεί να πάρει τα ηνία”, αλλά νομίζω ότι έγινε μη βιώσιμο και για αυτό αυτή η σχέση κράτησε μόνο ένα μήνα», συνέχισε η ηθοποιός.
Στο βιβλίο της γράφει ότι ο καλλιτέχνης της πήγαινε ρούχα και πως δεν μπορούσε να εμφανιστεί στο πλευρό του, αν πρώτα εκείνος δεν είχε εγκρίνει τις ενδυματολογικές επιλογές της.
«Όταν διέρρευσε μυστηριωδώς- όχι από εμένα- δεν το περίμενα. Απλά αποδέχθηκα τη δημοσιότητα. Είπα “ΟΚ, θα φοράω τα ρούχα, θα κάνω ό,τι λέει”», δήλωσε η Τζούλια Φοξ. Ωστόσο, συμπλήρωσε, δεν μπορούσα να το κάνει για πολύ αυτό.