Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Ανησυχία για την υγεία της - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιος
© EPA
Celebrities

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Ανησυχία για την υγεία της - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Βρέθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Δύσκολες στιγμές για την Κριστίνα Άπλγκεϊτ

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ ηχογράφησε το τελευταίο επεισόδιο του podcast της «MeSsy» από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο Λος Άντζελες, αποκαλύπτοντας ότι αναγκάστηκε να νοσηλευτεί καθώς η κρίση πόνων που αντιμετώπισε, δεν της άφησε άλλη εναλλακτική.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Άπλγκεϊτ, είπε στους ακροατές της ότι αποφάσισε να πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο ενώ επέστρεφε από την Ευρώπη, όπου βρέθηκε για να επισκεφτεί την οικογένειά της.

«Μένω εδώ γιατί θέλω απαντήσεις. Θέλω να μου κάνουν κάθε εξέταση που μπορείτε να σκεφτείτε ή ακόμα και αυτές που δεν έχετε σκεφτεί, και θέλω να γίνουν», είπε στην εκπομπή, την οποία παρουσιάζει από κοινού με την Jamie-Lynn Sigler.

Όπως εξήγησε, ανησυχώντας τους ακροατές, την επομένη της επιστροφής της ξύπνησε με έναν τόσο δυνατό πόνο που εκτεινόταν από την κοιλιακή χώρα προς το πλευρό της που πίστεψε ότι είχε σπάσει η σκωληκοειδίτιδά της.

«Ούρλιαζα από τους πόνους και με έβαλαν επειγόντως για αξονική τομογραφία στις 2 το πρωί», συνέχισε. Οι εξετάσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε λοίμωξη, η οποία είχε εξαπλωθεί και στα δύο νεφρά της.

«Θα μείνω εδώ», είπε για την παραμονή της στο νοσοκομείο. «Λόγω αυτής της λοίμωξης στα νεφρά, πρέπει να μου χορηγηθούν ενδοφλέβια αντιβιοτικά. Και αυτή είναι η κατάσταση».

Οι γιατροί αναρωτήθηκαν αν η 53χρονη ηθοποιός — η οποία ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2021 — είχε προσβληθεί από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

H 53χρονη ηθοποιός δίνει τη μάχη της εδώ και αρκετά χρόνια και παρά τις κινητικές δυσκολίες που της έχει προκαλέσει η σκλήρυνση, προσπαθεί πάντα να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της ανησύχησαν τους θαυμαστές της και παρά την αστεία τροπή που προσπάθησε να δώσει στις περιγραφές της.

«Μερικές φορές πέφτω στην αγκαλιά της νοσοκόμας σαν τρελή, απλά κλαίω», ακούγεται να λέει η Άπλγκεϊτ περιγράφοντας τον πόνο που βιώνει σε καθημερινή βάση.

ΠΗΓΗ: PageSix.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice