Πώς στόλισαν φέτος τα Χριστούγεννα οι Έλληνες celebrities τα σπίτια τους
©Instagram/ danai_barka/ stef_mentenzis/elenitsolaki
Celebrities

Πώς στόλισαν φέτος τα Χριστούγεννα οι Έλληνες celebrities

Η ελληνική showbiz στολίζει - και μας δίνει ιδέες

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και οι Έλληνες celebrities στολίζουν τα σπίτια τους με χρώμα, ζεστασιά και προσωπικές πινελιές

Φέτος οι Έλληνες celebrities μπήκαν νωρίτερα από ποτέ στο κλίμα των Χριστουγέννων, γεμίζοντας το Instagram με λαμπερά δέντρα, ζεστές γωνιές και στολίδια που δείχνουν περισσότερη προσωπική διάθεση. Από το προσεγμένο glam των influencers μέχρι τις πιο απλές, οικογενειακές στιγμές των παρουσιαστριών, ο στολισμός του 2025 κινείται γύρω από μια κοινή αισθητική: ζεστά χρώματα, κλασικές λεπτομέρειες και μια εμφανής νοσταλγία για την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, το φετινό τρεντ δείχνει πως οι διάσημοι προτιμούν στολισμούς που παντρεύουν την αισθητική με το συναίσθημα. Λαμπερές λεπτομέρειες συνδυάζονται με προσωπικές πινελιές, παιδικές δημιουργίες και μικρές οικογενειακές στιγμές που γίνονται μέρος της διακόσμησης. Το αποτέλεσμα είναι χριστουγεννιάτικες εικόνες που, πέρα από εντυπωσιακές, αποπνέουν οικειότητα - κι αυτό φαίνεται να είναι το στοιχείο που καθορίζει φέτος το γιορτινό mood των ελληνικών social media.

Πώς στόλισαν φέτος τα Χριστούγεννα οι Έλληνες celebrities τα σπίτια τους

Δανάη Μπάρκα 

Η Δανάη Μπάρκα ήταν από τις πρώτες που μπήκαν στο γιορτινό mood, παρουσιάζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο της μέσα από μια σειρά ζεστών στιγμών στο σπίτι της. Φέτος επέλεξε έναν πιο χαρούμενο και φωτεινό στολισμό, με κόκκινες, λευκές και ασημί μπάλες που δίνουν στο δέντρο μια κλασική, καθαρή χριστουγεννιάτικη ταυτότητα. Στο πάνω μέρος πρόσθεσε δύο μεγάλους κόκκινους φιόγκους, μια λεπτομέρεια που κάνει το δέντρο να ξεχωρίζει και προσθέτει έντονο festive χαρακτήρα.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μοιράστηκε και το παρασκήνιο του στολισμού, δημοσιεύοντας μια λεζάντα που μετέφερε όλο το ζεστό, οικογενειακό κλίμα της στιγμής. «Στολίσαμε φέτος και η χαρά μου μεγάλη που η Ελενίτσα μου #goddaughter έβαλε την κορυφή! Εντελώς απρόοπτα μετά από έκπληξη του @charis.pechlivanidis φυσικά, το σπίτι μύρισε Χριστούγεννα και κάτι μου λέει ότι θα είναι απ’ τα καλύτερα μας. Η παιδική ενέργεια ΠΑΝΤΑ ομορφαίνει τα πράγματα!! Καλά Χριστούγεννα κουκλάκια μου», έγραψε, δίνοντας μια πιο προσωπική νότα στον ήδη εντυπωσιακό στολισμό της.

View this post on Instagram

Άρης Μουγκοπέτρος

Μία πολύ τρυφερή εικόνα μοιράστηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος, απαθανατίζοντας τις δίδυμες κόρες του μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο γνωστός μουσικός, βιρτουόζος του κλαρίνου, φέτος βίωσε μια χρονιά γεμάτη ανατροπές και δοκιμασίες, αλλά μέσα από την προσωπική του δημοσίευση αποτυπώνεται η συγκίνηση και η ευγνωμοσύνη του: «...Θα μπορούσε αυτή τη στιγμή αυτά τα στολίδια να μην είχαν τον μπαμπά τους και όχι μόνο τον έχουν … Αλλά είναι & πιο δυνατός από ποτέι», έγραψε, προσθέτοντας ότι τα στολίδια του δέντρου «στολίζουν τον κόσμο γύρω μου αλλά και την ψυχή μου», μιλώντας για τις δυο του κόρες. 

Ο στολισμός του δέντρου δεν περιορίστηκε σε κλασικές χριστουγεννιάτικες μπάλες, αλλά περιλάμβανε και φωτεινές, παιδικές λεπτομέρειες που έδιναν ζωντάνια, χρώμα και χαρά στην ατμόσφαιρα.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε φέτος το σπίτι της με ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, γεμάτο λαμπερές ροζ και ασημί μπάλες, που δίνουν μια γιορτινή αλλά και ιδιαίτερα τρυφερή νότα. Μαζί με τον σύντροφό της μοιράστηκε στιγμές από το στολισμό, ανακοινώνοντας με ξεχωριστό τρόπο την εγκυμοσύνη της. Στις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της ποζάρουν αγκαλιά μπροστά από το δέντρο, ενώ τα χρώματα του στολισμού φανερώνουν διακριτικά το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες ανέφερε: «Μέσα σε μια μικρή καρδιά που μόλις άρχισε να χτυπά, χωρά όλη μας η ευτυχία… Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας, τη θετική σας ενέργεια και κυρίως για τη διακριτικότητά σας στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου».

 Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου στόλισε φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον φίλο και συνεργάτη της, Παύλο Σταματοπούλου, δημιουργώντας μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα στο σπίτι της. Το βασικό στοιχείο του στολισμού ήταν τα ζαχαρωτά, ενώ τα χειροποίητα στολίδια και οι λίγες μπάλες σε λευκό και κόκκινο ολοκλήρωναν το αποτέλεσμα με γιορτινή αλλά διακριτική νότα. Το δέντρο έχει στηθεί δίπλα στο τζάκι, το οποίο η παρουσιάστρια έχει διακοσμήσει με γιορτινές κάλτσες, προσθέτοντας στο χώρο ακόμα πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Δούκισσα Νομικού 

Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε φέτος να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με πολύχρωμα λαμπάκια, δημιουργώντας μια ζεστή και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, πρόκειται για το ίδιο δέντρο που στολίζει εδώ και 35 χρόνια - παλιά με τους γονείς της και τώρα με τα παιδιά της - κάνοντας το στολισμό ιδιαίτερα συναισθηματικό και γεμάτο αναμνήσεις.

Τα πολύχρωμα στολίδια που το γεμίζουν έχουν μεγάλη σημασία για εκείνη, καθώς συμβολίζουν την παράδοση, την οικογένεια και την ιστορία των δικών της Χριστουγέννων.

Μαρίνα Σπανού 

Η Μαρίνα Σπανού μοιράστηκε με τους followers της μια πολύ «ζεστή» χριστουγεννιάτικη στιγμή από το σπίτι της. Στο Instagram post της φαίνεται να στολίζει το δέντρο μαζί με τις φίλες της, ενώ η λεζάντα της λέει απλά και όμορφα: «Λαμπιόνια, φαγητά και φίλες». Στο post της, η Μαρίνα Σπανού στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κλασικούς γιορτινούς τόνους - μπορντο, με φωτάκια που δίνουν ζεστή λάμψη.

Η χριστουγεννιάτικη διάθεση συνδυάζεται με χιούμορ, καθώς για αστέρι στην κορυφή οι φίλες της έβαλαν… μια περούκα! Δίπλα στο δέντρο, το τραπέζι ήταν γεμάτο φαγητά που ετοίμασαν η ίδια και οι φίλες της, αποπνέοντας χαρά, ζεστασιά, και γιορτινή διάθεση. 

Αθηνά Οικονομάκου 

Η Αθηνά Οικονομάκου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στην Κηφισιά μαζί με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα δύο της παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα. Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, βλέπουμε όλη την οικογένεια να φοράει πιτζάμες και να απολαμβάνει τη διαδικασία του στολισμού, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη γιορτινή διάθεση.

Ένα στοιχείο που δεν πέρασε απαρατήρητο είναι ότι ο Μπρούνο Τσερέλα επέλεξε να στολίσει το δέντρο χωρίς μπλουζά, προσθέτοντας μια δόση ανεπιτήδευτου στιλ και χαλαρής διάθεσης στο σκηνικό.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάς έβαλε για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο mood, μοιράζοντας ένα χαριτωμένο story από το σπίτι της. Το εντυπωσιακό δέντρο της, στολισμένο με λαμπερές λευκές μπάλες και elegant λεπτομέρειες, κλέβει τις εντυπώσεις. 

Ανάμεσα στα στολίδια ξεχωρίζει ένα τρενάκι που κινείται γύρω από το δέντρο, προσθέτοντας μια παραμυθένια πινελιά και δημιουργώντας μια ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα. Με την αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές να έχει ήδη ξεκινήσει, η παρουσιάστρια ανυπομονεί να απολαύσει τις πιο τρυφερές στιγμές των Χριστουγέννων μαζί με τον σύζυγό της και τους δύο γιους τους. 

Ελένη Τσολάκη 

«Φέτος το δέντρο μας δεν χρειάζεται αστέρι!!! Το κρατάω στην αγκαλιά μου. Μόνο ευγνωμοσύνη. Καλά μας Χριστούγεννα!», έγραψε εμφανώς ευτυχισμένη η γνωστή παρουσιάστρια, που φέτος ζει τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής της κρατώντας στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της είναι στολισμένο σε χρυσούς τόνους, με λαμπερές μπάλες και κομψές λεπτομέρειες που χαρίζουν λάμψη και ζεστασιά στον χώρο. Οι άκρες των κλαδιών μοιάζουν χιονισμένες, προσθέτοντας αυτή τη μικρή, αλλά τόσο χαρακτηριστική πινελιά χειμώνα που κάνει τον στολισμό να ξεχωρίζει.

Ιωάννα Τούνη 

Η Ιωάννα Τούνη στόλισε φέτος το σπίτι της με έναν λιτό αλλά εντυπωσιακό τρόπο, μαζί με τον φίλο και διακοσμητή της, Στέφανο, και τον γιο της. Το ροζ δέντρο έχει μόνο φωτάκια, ενώ στην κορυφή ξεχωρίζει ένας μεγάλος ροζ φιόγκος αντί για αστέρι. Στη βάση, ροζ κουτιά δώρων ολοκληρώνουν την εικόνα, που δίνει μια παιχνιδιάρικη και ταυτόχρονα κομψή γιορτινή ατμόσφαιρα. Είναι μια πρόταση διαφορετική από το κλασικό δέντρο με τις παραδοσιακές μπάλες και για όσους έχουν βαρεθεί το συνηθισμένο, δείχνει πως με λίγα στοιχεία μπορείς να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice