Η Salty Bag πάει Monaco

Μια exclusive συνεργασία με το Yacht Club de Monaco που θα συζητηθεί πολύ

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Αναζητώντας πρωτοποριακές συνέργειες στο εξωτερικό, η Salty Bag έκλεισε μια exclusive συνεργασία με το παγκοσμίως καταξιωμένο Yacht Club de Monaco για μια limited edition συλλογή που θα συζητηθεί πολύ. Πρόκειται για την επανέκδοση των μοντέλων Le Marina, Le mini Marina και Cassiopi από την Classic series και της Kimolos από την Psarou series, σχεδιασμένες ειδικά και σε συλλεκτική έκδοση.

«Στο κλείσιμο μιας ιδιαίτερης χρονιάς, είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη σημαντική συνεργασία, η οποία αποτελεί τιμητική αναγνώριση της δουλειάς μας. Στους άμεσους στόχους μας για το 2016 είναι πρωτίστως, η έμφαση στις αρχές της περιβαλλοντικής συνείδησης, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρει η κυκλική οικονομία στα προϊόντα και την παραγωγή τους, μένοντας πιστοί στο όραμα μας ως η πρώτη καινοτόμος upcycling εταιρεία στην Ελλάδα» δήλωσε ο Στρατής Ανδρεάδης, Chief Sails Officer της Salty Bag.

Το Yacht Club de Monaco, ένας από τους δραστήριους ναυτικούς ομίλους, όχι μόνο της Μεσογείου αλλα και παγκοσμίως, ιδρύθηκε το Μάιο του 1954 από τον Πρίγκιπα Ρενιέ III, ενώ το 1984 ανέλαβε πρόεδρος ο Πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ. Πρόσφατα ανακαινισμένο από τον κορυφαίο αρχιτέκτονα Norman Foster, έχει υποδεχθεί κάποια από τα πιο πολυτελή σκάφη στον κόσμο, ενώ το έχουν επισκεφθεί προσωπικότητες όπως η Grace Kelly, ο Αριστοτέλης Ωνάσης και πολλοί άλλοι. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα www.facebook.com/Saltybag & για παραγγελίες το e-shop www.saltybag.com ή με e-mail στο orders@saltybag.com.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice