Τεχνολογία και στιλ στην επίδειξη μόδας των Μi-RO

Τα Samsung Galaxy S7 edge & S7 έλαμψαν απογειώνοντας τη νέα κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 των σχεδιαστών Μi-RO

|

Μια μαγευτική βραδιά μόδας επιφύλαξε το σχεδιαστικό δίδυμο των Mi-Ro στο Ωδείο Αθηνών την Κυριακή 3 Απριλίου. Στην παρουσίαση της νέας συλλογής των Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016, «συμπρωταγωνίστησαν» τα νέα στιλάτα smartphones Samsung Galaxy S7 edge και S7.

image

image

Οι εντυπωσιακές και αέρινες δημιουργίες, τα παστέλ χρώματα και οι μεταλλικές αποχρώσεις της συλλογής «In Search of Love», συνέθεσαν μοναδικές εμφανίσεις και συνδυάστηκαν άψογα με τα ολοκαίνουργια smartphones, τα οποία είναι διαθέσιμα σε χρυσό, λευκό και μαύρο. Γεμίζοντας με χρώμα και φαντασία τους γκρίζους διαδρόμους του Ωδείου Αθηνών, οι σχεδιαστικές δημιουργίες των Mi-Ro μας ταξίδεψαν με παστέλ μουσελίνες, μικρές εκρήξεις χρωμάτων, γκοφρέ ταφτάδες και ανάλαφρα βολάν. Φυσικά και αυτή η συλλογή είχε τα ευδιάκριτα χαρακτηριστικά του σχεδιαστικού διδύμου: θηλυκές γραμμές, λεπτομέρειες από τούλι και ντεγκραντέ αποχρώσεις.

Απαλά σακάκια με αίσθηση vintage στολής, πινελιές από ρίγες, χαλασμένα ντεκολτέ... Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής των Mi-Ro θυμίζει εκείνα τα ανοιξιάτικα απογεύματα που μια παρέα εφήβων κάπου στην εξοχή ανακαλύπτει ξεχασμένο σε μια σοφίτα ένα θησαυρό από ρούχα του Μεσοπολέμου και αυθόρμητα δημιουργεί χαρακτήρες, σενάρια και μια φρέσκια νεανική γκαρνταρόμπα...

image

image

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν με την εξαιρετική κάμερα των Samsung Galaxy S7 edge και S7, η οποία προσφέρει φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο Γιάννης Ράπτης των Mi-Ro, με αφορμή το fashion show δήλωσε: «Τα Samsung Galaxy S7 edge και S7 με την κομψότητα και την υψηλή τεχνολογία τους συνδυάστηκαν ιδανικά με τη συλλογή μας».

image

Photo credit: Haris Farsarakis


Κεντρική φωτό: Haris Farsarakis