Η TOMS και το Ίδρυμα Keith Haring παρουσιάζουν μια μοναδική capsule συλλογή

Kυκλοφορεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Η TOMS που μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες fashion συνεργασίες που τις περισσότερες φορές έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, βλ. Jonathan Adler, Unicef, Malala Yousafzai, OCEANA, Every Mother Counts και πάει λέγοντας. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη η νέα φανταστική της συνεργασία με το Ίδρυμα Keith Haring, αποτελεί όμως την καλύτερη είδηση της ημέρας!

Η παγκόσμια πορεία του Keith Haring, ως καλλιτέχνης και ακτιβιστής, ξεκίνησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης την δεκαετία του ’80. Ο Haring έγινε γνωστός ζωγραφίζοντας επιβλητικά έργα από κιμωλία στους σταθμούς του μετρό της Νέας Υόρκης και αυτό εδραίωσε την αντισυμβατική ματιά του και εκτόξευσε την καριέρα του. Η ενσωμάτωση κοινωνικό-πολιτικών θεμάτων αλλά και τα ζωντανά χρώματα και μοτίβα της τέχνης του, είναι αυτά που κάνουν τον Haring σήμερα γνωστό.

Το Ίδρυμα Keith Haring έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλές εταιρείες δημιουργώντας μοναδικές limited edition συλλογές. Μερικές από αυτές είναι η Clarisonic, η Difrax, ο Nicholas Kirkwood, η Swatch και η Absolut Vodka. Αυτή τη φορά τα χαρακτηριστικά ανθρωπάκια του Keith Haring έρχονται να στολίσουν τα παπούτσια και τα γυαλιά της TOMS.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Η συλλογή TOMS + Keith Haring κυκλοφορεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, σε επιλεγμένα καταστήματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice