Καλοκαίρι χωρίς Calzedonia γίνεται; Δεν γίνεται!

Μπικίνι, ολόσωμα, τρικίνι. Μαγιό και beachwear που μας φτιάχνουν το πιο fun και sexy στυλ.

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Boho εμφανίσεις, γεωμετρικά και οπτικά μοτίβα, ethnic λεπτομέρειες. Πλεκτά, εντελώς χειροποίητα μπικίνι σε ουδέτερες αποχρώσεις. Tριγωνικά μπικίνι με πυκνή υφή, που η πλέξη τους αγκαλιάζει το σώμα, προσφέροντας ένα σοφιστικέ look. Οι υφάνσεις που παραπέμπουν σε βελονάκι και υφαντά πρωταγωνιστούν και στη beachwear συλλογή, συνθέτοντας ένα κομψό, εκλεπτυσμένο, on-trend outfit: Κεντημένα ή ρομαντικά anglaise σορτς με κεντήματα καθώς και ολόσωμα πλεκτά φορέματα - κομψά και μοντέρνα για τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού – ιδανικά για τα πιο boho summer και beach looks.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Sportive και glam style μαζί. Μοδάτα σχέδια που αντανακλούν το glam-sport trend, με νέα κοψίματα κι ελαφριές ελαστικές υφές υψηλής απόδοσης αφού το Lycra Sport brand εγγυάται την ποιότητα. Προστατεύουν από την UV ακτινοβολία, ακολουθούν την κίνηση του σώματος και βγαίνουν σε φλούο χρώματα με κοντράστ total-black λεπτομέρειες. Το κλασικό sporty look επαναπροσδιορίζεται με μοντέρνο design και sexy κοψίματα που είναι πιο άνετα από ποτέ. 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Εκτυφλωτικά χρώματα και ζωηρά new ethnic prints υπογράφουν το πιο στιλάτο καλοκαίρι. Βολάν που τονίζουν τη θηλυκότητα, girlie floral σχέδια, pop tops και μπικίνι στο χρώμα της γρανίτας αλλά και με αστεράκια. Τα funny τροπικά μοτίβα όπως τα παπαγαλάκια έχουν την τιμητική τους σε εντυπωσιακά ολόσωμα τρικίνι ενώ δεν λείπουν τα boho φορέματα με κρόσσια αλλά και τα must have καφτάνια για τις βόλτες στο νησί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στα highlight τα μεγάλα κοψίματα, τόσο σε μαγιό όσο και σε φορέματα!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice