Tο πρώτο fashion show της Lidl

Μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ για την παραλία που θα σε ξετρελάνουν

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, όσοι βρίσκονταν στο Golden Hall είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρώτο fashion show της Lidl. Ξεχωριστό, δροσερό και άκρως καλοκαιρινό, τράβηξε τα βλέμματα και ξεσήκωσε όλο τον κόσμο με τη νέα καλοκαιρινή της συλλογή σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Την παρουσίαση του fashion show έκανε η Ναταλία Γερμανού με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, μέσω της ραδιοφωνικής τους εκπομπής, η οποία εξέπεμψε ζωντανά από τον προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρχαν fashion editors, bloggers, celebrities αλλά και εξήντα τυχεροί που αναδείχθηκαν μέσω διαγωνισμού και αφού απόλαυσαν το fashion show, έλαβαν συμβουλές μόδας από την fashion blogger Έλενα Γαλίφα και κέρδισαν ρούχα από τη μοναδική σειρά ρούχων της LidlHellas!

Οι προτάσεις της καλοκαιρινής συλλογής της Lidl απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και καλύπτουν όλες τις περιστάσεις. Κομψά ολόσωμα μαγιό για στιλ και υπέροχα μπικίνι για σέξι εμφανίσεις στην παραλία. Καφτάνια και τσάντες παραλίας, υφασμάτινες και ψάθινες, για all day look στις διακοπές. Για να μη μένουν όμως παραπονεμένοι και οι άντρες, η νέα συλλογή της Lidl περιλαμβάνει τέλεια ανδρικά μαγιό σε ζωντανά χρώματα και πρωτότυπα μοτίβα.

Οι απογευματινές και βραδινές βόλτες γίνονται πιο συναρπαστικές με κοντά η μακριά φορέματα, funky καπέλα, αθλητικό στιλ και εκκεντρικά αξεσουάρ. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το προσωπικό του στυλ στην πόλη ή το νησί μέσα από την καλοκαιρινή συλλογή της Lidl. Φυσικά από τη συλλογή δεν λείπουν ούτε τα παπούτσια που ολοκληρώνουν ιδανικά κάθε εμφάνιση.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.lidl-hellas.grwww.facebook.com/lidlgr/www.twitter.com/Lidl_Hellas_https://www.instagram.com/lidl_hellas/, Snapchat: Lidl Hellas

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice