Ακυκλοφόρητος Prince στην πασαρέλα της Versace (video)

 H ιδιαίτερη σχέση του Πρίγκηπα με τη σχεδιάστρια

|

Μια φορά, ο Prince έκλεισε ολόκληρο club για να βάλει στην Donatella Versace να ακούσει καινούρια του τραγούδια και να τα πουν χωρίς περισπασμούς. Ήταν δυο καλοί φίλοι, εκείνος της έστελνε τραγούδια συνέχεια γιατί έτσι επικοινωνούσε, εκείνη τον είχε προσκαλέσει πολλές φορές να παίξει live στα shows του οίκου Versace. Μπορεί να πει κανείς ότι η Versace ήταν μια τυχερή γυναίκα..

Η σχεδιάστρια, ακόμα σοκαρισμένη από το χαμό του φίλου της τον περασμένο Απρίλιο, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια που της είχε στείλει ο Πρίγκηπας λίγους μήνες πριν τον θάνατο του, ως soundtrack στο event του οίκου μόδας που διευθύνει, για την ανδρική κολεξιόν. 

Έτσι, όσοι βρέθηκαν στην εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, άκουσαν για πρώτη φορά κομμάτια του λατρεμένου ειδώλου της Ποπ. Κι εμείς, λίγο αργότερα, από το video. 

Σε μια συνέντευξη στο Billboard, η Versace εξηγεί την απόφαση της και τονίζει πως ο Prince αποτελούσε πηγή έμπνευσης για τον κόσμο της μόδας, καθώς έβαζε τους δικούς του κανόνες και δεν ακολουθούσε στερεότυπα. «Ο Prince έδειξε στους άνδρες ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το ντύσιμο τους για να εκφραστούν» σχολίασε. «Τους έδειξε επίσης ότι δεν πρέπει να παίρνουν τον εαυτό τους τόσο στα σοβαρά, ότι πρέπει να διασκεδάζουν και, όσο μπορούν, να αγαπούν τη ζωή».

 

From active and sporty to dressy and tailored, our new SS17 men's collection has it all. Check it out on @versace_official

A photo posted by Donatella Versace (@donatella_versace) on Jun 19, 2016 at 2:08am PDT

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice