Στη Freyja θα ερωτευτείς... τη μόδα!

Χειροποίητα σφυρήλατα κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ και beachwear κορυφαίων ελληνικών brands που θα λατρέψεις

Η Freyja, η θεά της ομορφιάς και του έρωτα προσγειώθηκε πριν δύο χρόνια στην Αίγινα με σκοπό να αναδείξει και να απογειώσει το στιλ κάθε γυναίκας. Στο νούμερο 7 της Χρήστου Λαδά, κοντά στο λιμάνι, άνοιξε τις πόρτες του ένα μαγαζί γεμάτο χειροποίητα σφυρήλατα κοσμήματα, φάνκι αξεσουάρ και φρέσκιες ιδέες. Με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, η μαμά Χριστίνα και η κόρη Ανδρομάχη αντλούν έμπνευση από τα πιο απλά καθημερινά αντικείμενα μέχρι τις διεθνείς πασαρέλες μόδας και δημιουργούν υπέροχα κοσμήματα που θα σε συνοδεύουν σε κάθε στιγμή της ημέρας σου. Επιβλητικά statement κολιέ, boho κρεμαστά, πολυμορφικά βραχιόλια και εντυπωσιακά δαχτυλίδια, φτιαγμένα όλα στο χέρι στο εργαστήρι στο κάτω όροφο του μαγαζιού, σε περιμένουν για να διαλέξεις.

image

image

image

Με σεβασμό και αγάπη στους Έλληνες σχεδιαστές και τις μοναδικές δημιουργίες τους, τα κορίτσια της Freyja άρχισαν να φέρνουν στο μαγαζί την τελευταία λέξη της μόδας σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και beachwear με ελληνική υπογραφή. Milla, Le Vertige, PCP, Keep Fred, Replica, Salt and Pepper Jeans & Co, Yellow+, Aria Inspiration, Hermione, Love Greece, Pretty Me είναι μόνο μερικά από τα ελληνικά brands που θα βρεις εκεί. Πάντα πρόθυμες και χαμογελαστές, θα σου κάνουν τους πιο μοδάτους συνδυασμούς μέχρι να βρουν αυτό που αναδεικνύει απόλυτα το στιλ σου, ενώ εσύ θα χαζεύεις τα μοναδικά κεραμικά «Τρεις Γραμμές» στα ράφια. Πρόσφατα μάλιστα, ανανεώθηκαν και επεκτάθηκαν και το μικρό γωνιακό μαγαζάκι απέκτησε τώρα τη δική του «πασαρέλα» για να προβάρεις με χάρη τα νεά σου ρούχα και μαγιό. Και επειδή ελληνικό καλοκαίρι χωρίς σανδάλια δεν γίνεται, ξέχνα τις βιτρίνες και φτιάξε τα δικά σου one of a kind σανδάλια στη Freyja, με κρόσια, μπιρμπιλόνια, χάντρες κι άλλα τσιτσιμπλίκια για να σκάσουν όλες από τη ζήλια τους!

image

image

image

image

Αν ο δρόμος σου σε φέρει στο νησί, πέρνα μια βόλτα και άσε τη Freyja να σε μαγέψει με τις μεταλλικές καμπύλες των χειροποίητων κοσμημάτων της και να σε ξεναγήσει στα πιο δημιουργικά κομμάτια του ελληνικού design.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Info: Freyja, Χρ. Λαδά 7, Χώρα Αίγινας, 2297500755, Fb: Freyja

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice