Τα Vans «Monochromatic footwear» κάνουν ντεμπούτο για το φθινόπωρο

Μια νέα μονόχρωμη σειρά footwear για άνδρες εμπνευσμένη από την στρατιωτική ενδυμασία

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Η Vans παρουσιάζει μια νέα μονόχρωμη σειρά footwear για άνδρες, τονίζοντας τις κλασικές φόρμες των Sk8-Hi Reissue Zip και Era, σε μια τονική χρωματική σύνθεση. Το εκλεπτυσμένο σχέδιο, εμπνευσμένο από την στρατιωτική ενδυμασία, είναι η τέλεια εισαγωγή στην φθινοπωρινή σεζόν της Vans Classic footwear.

To «Mono» Pack της Vans, διαθέτει τρεις χρωματισμούς στις συλλογές των Sk8-Hi Reissue Zip και Era. Τα καλαίσθητα Sk8-Hi Reissue Zip uppers παρουσιάζονται σε σουέτ και σε καμβά στα εξής χρώματα: μπορντό (port royal), λαδί (ivy green) και γκρι (tornado gray). Ο τονικός χρωματισμός επεκτείνεται εγκάρσια από κάθε τμήμα του παπουτσιού έως στην "waffle" σόλα. Η μονοχρωμία κυριαρχεί στο iconic footwear μοντέλο Era, όπου δύο χρωματισμοί ταίριαξαν στο hi-top offering, ενώ διατίθεται και μια μοναδική απόδοση σε "dress blues" μπλε χρώμα. Κάθε μοντέλο Era, έχει χρυσά τελειώματα στο "καψούλι" δίνοντας ένα κομψό ύφος στο "Mono" Pack.

Η συλλογή «Mono» Sk8-Hi Zip και Era Vans capsule,για τους άνδρες είναι ήδη διαθέσιμη στα Vans flagship stores, Vans the Mall και Vans Metro Mall, στα Vans corners των καταστημάτων Attica, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

image

image

image

image

image

image

Για τις τελευταίες κυκλοφορίες των Vans Classic footwear, επισκεφθείτε το www.vans.com/classics.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice