Tell A Story

Από 7-9/10  30 ανεξάρτητοι σχεδιαστές παρουσιάζουν στο Bios τις συλλογές τους

Σχεδιάστριες με ονόματα όπως Akira Mushi, Hysteria Asteria και «σχεδιαστικές κολεκτίβες» όπως οι Brokequeens και οι Futuristic Silence δίνουν το καθιερωμένο τους ετήσιο ραντεβού στο Bios για να εκθέσουν τις δημιουργίες τους –ρούχα και αξεσουάρ- για τη σεζόν Καλοκαίρι 2012 (κάποιοι θα δειγματίσουν παράλληλα και τις ετοιμοπαράδοτες συλλογές τους για το Χειμώνα 2011-12).

n

Το όραμα τους για την αστική μόδα περιλαμβάνει θεατρικές – αιχμηρές δημιουργίες, χειροποίητα ρούχα από ελαστικά υφάσματα, «διακοσμημένα» με υπερμεγέθη τρουκς, εκκεντρικά κουμπιά….  Περίοπτη θέση στην έκθεση έχουν και τα αξεσουάρ- βλ.τα τσαντάκια σαν φουτουριστικά γλυπτά της Georgina Skalidi ή τα σούπερ εξεζητημένα κοσμήματα ‘Transistor Art’ της Κατερίνας Βουλγαρίδου από ανακυκλώσιμα η ξεχασμένα υλικά (όπως το δαχτυλίδι με την κεφαλή οδοντόβουρτσας.)

Έναρξη στις 7/10 στις 21.00 με ένα μεγάλο πάρτυ, ανοικτό σε όλους, με live Dj sets από τους Dr. Orange και Mr. Bios. Στις 7 & 8/10 η έκθεση θα είναι ανοιχτή μόνο για έμπορους (12.00- 21.00) ενώ την Κυριακή 9/10 θα ανοίξει και για το κοινό με special events και πολλές εκπλήξεις.

Την ίδια ημέρα τον πεζόδρομο της Σαλαμίνος παραπλεύρως του Bios θα λειτουργήσει ένα backyard sale από τις 12.00 έως και τις 19.00 με όλους τους συμμετέχοντες, μουσική, γλέντι, χορό και κομμάτια των σχεδιαστών από € 10 - € 100. To 30% θα διατεθεί στο κοινωφελές Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, Κ.Υ.Α.Δ.Α (Κέντρο Υποδοχής κ Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων) .

image

n

 

image

image

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice