6 κομμάτια-κλειδιά για μία εντυπωσιακή μετάβαση στο φθινόπωρο, όλα κάτω των 50€

Τα μόνα που χρειάζεσαι για ανανέωση

Η αλλαγή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο φέτος συνέβη τόσο γρήγορα που οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε ακόμα καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί, αρνούμαστε να μπούμε στην διαδικασία του να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα από το πατάρι, δεν ξέρουμε τι ακριβώς να φορέσουμε και τελικά καταλήγουμε ή να κρυώνουμε ή να ντυνόμαστε πολύ βαριά για την εποχή. Σε αυτό το καθημερινό struggle  φαίνεται να απευθύνεται η καινούρια συλλογή των H&M, η οποία έχει ως σκοπό να μας βοηθήσει να ζήσουμε την ζωή μας με περισσότερη ευκολία (και οικονομία) όσο ο καιρός κάνει τα τρελά του. Ας δούμε!

Το πουλόβερ
14,99 €

hmgoepprod.jpg


Ένα πουλόβερ με όχι ιδιαίτερα χοντρό ύφασμα, παστέλ χρώμα και μεγάλα μανίκια είναι ότι πιο χουχουλιάρικο και φθινοπωρινό μπορείς να αγοράσεις. Συνδύασέ το με ένα μαύρο κολάν, ένα τζιν ή ακόμα και με ένα σορτς, καλσόν και μπότες πάνω από το γόνατο για ένα πιο σέξι λουκ.

Το παντελόνι cigarette
19,99 €

hmgoepprod_1.jpg


Θα σου δώσει φινέτσα και στιλ, θα κάνει την εμφάνισή σου chic με τρομερή ευκολία και θα παραμείνεις άνετη ενώ στους υπόλοιπους θα φαίνεται πως έχεις ντυθεί στην πένα.

Το μπορντό φόρεμα
29,99 €

hmgoepprod_2.jpg


Τίποτα δεν λέει «φθινόπωρο» όπως το συγκεκριμένο χρώμα και τίποτα δεν κολακεύει το συγκεκριμένο χρώμα καλύτερα από ένα ρομαντικό φόρεμα για τις απογευματινές σου βόλτες.

Το blazer
29,99 €

hmgoepprod_3.jpg


Ό,τι πρέπει για τα σύνολα του γραφείου, που όμως μπορείς να φορέσεις και έξω, αναλόγως πώς θα συνδυαστεί.

Το λευκό πουκάμισο
14,99 €

hmgoepprod_4.jpg


Ένα από τα πολύ βασικά κομμάτια που οφείλει να βρίσκεται σε κάθε γκαρνταρόμπα και ένα ρούχο πασπαρτού που ταιριάζει με άπειρα σύνολα. Εδώ βλέπεις μία λίγο πιο ρομαντική εκδοχή του.

Το κοτλέ παντελόνι
29,99 €

hmgoepprod_5.jpg


Είναι μέσα στην μόδα, ιδιαίτερα σε αυτό το χρώμα camel. Θα θυμίζεις κάτι από μοντέλο του ’70. Groovy!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice