325358-671245.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ MATTEO BAZZI
Fashion

Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Μετά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ακολούθησε το Λονδίνο και τώρα σειρά έχει το Μιλάνο. Οι διασημότεροι οίκοι μόδας παρουσιάζουν τις νέες ανοιξιάτικες συλλογές τους για το 2017 και οι fashion bloggers και editors ανά τον κόσμο παραληρούν βάζοντας φωτιά στα πληκτρολόγια και τις φωτογραφικές μηχανές. Η έναρξη της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου ήταν αρκετά εντυπωσιακή και ήδη τις πρώτες μέρες έχουν περάσει από την πασαρέλα τα διασημότερα μοντέλα και αμέτρητες καλές, κακές και αδιάφορες δημιουργίες. Ευκαιρία να κάνουμε ένα sneak peak σε όσα παρουσιάστηκαν μέχρι τώρα.

photogallery1

Emilio Pucci

Emilio Pucci

Emilio Pucci, ψυχεδελικά χρώματα με φανταχτερά, πιτσιλωτά prints.

Fendi

Fendi

Fendi, μεσάτες φούστες που θυμίζουν ζωγραφισμένες κούκλες, δεμένες με χαριτωμένες κορδέλες, τεράστια patches και φουσκωτά μανίκια στα πουκάμισα.

Max Mara

Max Mara

Η Max Mara στοχεύει στο ιδιαίτερο ντύσιμο της εργαζόμενης γυναίκας ή όπως λένε «μοντέρνες γυναίκες με μεγάλες ιδέες». Φετινή της έμπνευση η δυναμική αρχιτέκτονας και σχεδιάστρια Lina Bo Bardi.

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli, mix&match υφάσματα, εποχές και εμπνεύσεις. Όλα έχουν κάτι από τις φυλές Ναβάχο και Απάτσι μέχρι αιγυπτιακά υφαντά, αφρικανικά μοτίβα και ψηλά ξύλινα τσόκαρα εμπνευσμένα από τα σκανδιναβικά φορέματα.

Alberta Ferretti

Alberta Ferretti

Alberta Ferretti, μαύρο, μωβ, κόκκινο, μπλε σε μεταλλιζέ αποχρώσεις, σε δέρμα και αέρινα c-thru υφάσματα. Lingerie λεπτομέρειες, κοιλιές έξω, αέρινες γραμμές, πιέτες και φουρό.

Gucci

Gucci

Gucci, πομπώδη, εντυπωσιακά, πληθωρικά, φαντασμαγορικά, παραμυθένια; Η νέα συλλογή της Gucci δίνει έμφαση αναμφίβολα στην υπερβολή.

Blugirl

Blugirl, black&white, παστέλ αποχρώσεις, έντονα χρώματα, καπέλα, boho κοψίματα, πολλά μοτίβα.

Prada

Prada

Prada, Φτερά που δίνουν μια ενδιαφέρουσα decadence νότα σε μια κατά τα άλλα κλασική Prada συλλογή πρακτικών ευκολοφόρετων ρούχων με κάτι από σχολικό ύφος.

Moschino

Moschino

Moschino

Moschino, θυληκά κοψίματα, πουά, φλοράλ, εκκεντρικά αξεσουάρ.

Diesel Black Gold

Diesel Black Gold, total one colour outfits με μικρά διαλείμματα από φλοράλ. λευκό, μαύρο, μπεζ, χακί.

Giorgio Armani

Giorgio Armani

Giorgio Armani, χυτά υφάσματα, φαρδιές γραμμές που κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

Angelo Marani

Angelo Marani

Francesco Scognamiglio

Francesco Scognamiglio

Hogan

Hogan

Etro

Etro

Marco De Vincenzo

Marco De Vincenzo

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice