Το φθινοπωρινό στιλ έξι «IT girls»

Και πώς θα το αντιγράψεις 

geg

«Πάλι καλά που κάνει κρύο, σήμερα μπορώ να είμαι κομψή» είναι η πρώτη σκέψη που κάνω όταν βλέπω τη θερμοκρασία να κατηφορίζει και νοητικά ψαχουλεύω την ντουλάπα μου συνδυάζοντας μπλούζες, φούστες, μποτάκια και τα συναφή για μία σικάτη εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας ως μία ακόμα wannabe Κάρι Μπράντσο που ονειρεύεται.

Το φθινόπωρο είναι μία υπέροχη εποχή για το στιλ της γυναίκας, καθώς της προσφέρει πληθώρα ευκαιριών για να αναδείξει την γκαρνταρόμπα και να προκαλέσει τις θετικές εντυπώσεις που αναζητά. Σαφώς την ίδια έμπνευση νιώθουν και οι περισσότερες celebrities φορώντας πανέμορφα φθινοπωρινά σύνολα ενώ σουλατσάρουν στο Λος Άντζελες και την Νέα Υόρκη από φωτογράφιση σε φωτογράφιση.

Αυτό λοιπόν είναι το street style της εποχής από έξι «it girls» με διαφορετικό στιλ για να παίρνουμε ιδέες ή απλώς για να ζηλεύουμε. Εσένα ποια σου αρέσει περισσότερο;

  1. TAYLOR SWIFT

Eξακολουθεί να αποτελεί το πιο ισχυρό όνομα στη μουσική βιομηχανία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κυκλοφορήσει νέα δουλειά από το 2014! Στην καθημερινότητά της η Taylor Swift προτιμάει συνδυασμούς που έχουν ως αποτέλεσμα ένα πιο ρομαντικό λουκ και την κάνουν να φαίνεται σοφιστικέ και μετρημένη. Οι μάρκες που εμπιστεύεται συνήθως είναι Gucci, Saint Laurent και Michael Kors, ενώ τελευταία φαίνεται να ανακάλυψε την Elizabeth and James.

Εάν θες να αντιγράψεις το στιλ της προτίμησε οπάκ καλσόν με μία ψηλόμεση φούστα, ένα όμορφο top σε έντονα φθινοπωρινά χρώματα όπως το μπορντό και τελείωσε το outfit με ένα μακρύ cardigan και ένα ζευγάρι τακούνια.

  1. KENDALL JENNER

To νεαρό super model επιζητεί πιο edgy εμφανίσεις από εκείνες της Taylor και θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του Hollywood σήμερα. Tης αρέσουν πολύ τα crop tops που αναδεικνύουν τους εξαιρετικά γυμνασμένους κοιλιακούς της ενώ υποστηρίζει με πάθος το κίνημα Free The Nipple (ελευθερώστε τη ρόγα) και πολλές φορές κόβει την ανάσα με διάφανες μπλούζες και χωρίς σουτιέν. Oι μάρκες που προτιμάει είναι Fendi (αποτελεί το κύριο πρόσωπο της διαφημιστικής τους καμπάνιας), Ralph Lauren, Marc Jacobs και Balmain. 

Για να μιμηθείς το στυλ της αγόρασε ψηλόμεσα τζην, εφαρμοστές μπλούζες, μπότες μέχρι τον αστράγαλο και δέσε το λουκ με ένα τσόκερ και ένα φουντωτό μπρελόκ στην τσάντα σου.

  1. CARA DELEVINGNE

H γνωστή ηθοποιός εξακολουθεί να παρουσιάζεται ως το «αγοροκόριτσο της υψηλής κοινωνίας» και ομολογουμένως της πάει. Οι εμφανίσεις της, αν και πιο casual, είναι εξίσου προσεγμένες, ενώ πάντα υπάρχει ένα εκκεντρικό στοιχείο που δίνει προσωπικό χαρακτήρα στο στιλ της. Παρά το γεγονός ότι έχει παραιτηθεί εδώ και ένα χρόνο από τα καθήκοντα του μοντέλου, η Cara εξακολουθεί να είναι πολύ αγαπητή στους μεγαλύτερους οίκους μόδας και η ίδια συνήθως ντύνεται με κομμάτια από τη συλλογή της Puma, Adidas, Saint Laurent και For Love and Lemons.

Άφησέ την να σου δώσει έμπνευση με skinny jeans, φλατ μποτάκια, μπλούζες με μεγάλα logo, δερμάτινες ζακέτες και σκουφιά.

  1. ΑLEXA CHUNG

H αρχισυντάκτρια της βρετανικής Vogue και ένα πραγματικό είδωλο της μόδας δίνει έναν εξαιρετικά καλαίσθητο τόνο στο φθινόπωρό της. Θηλυκή, με αυτοπεποίθηση και χωρίς περιττά αξεσουάρ (εκτός από τσάντες-statement και ένα τσιγάρο στο χέρι) η Αlexa θριαμβεύει μέσα από την απλότητά της. Φοράει ρούχα από την συλλογή που έχει σχεδιάσει η ίδια σε συνεργασία με τα Marks and Spencer ενώ δεν λέει ποτέ όχι στην κλασική αξία του Gucci.

Μιμήσου την δοκιμάζοντας δερμάτινες φούστες ή με print, μπαλαρίνες και μία εντυπωσιακή καμπαρντίνα.

  1. GIGI HADID

To όνομά της ακούγεται όσο καμίας άλλης αυτή την περίοδο και υπάρχουν πολλοί λόγοι, ένας από αυτούς το στιλ της. Η Gigi δεν χάνει ευκαιρία να αναδείξει το καλλίγραμμο σώμα της διαλέγοντας εφαρμοστά παντελόνια και τοπς σε συνδυασμό με παλτό ή φούτερ. Φέτος η μάρκα που έχει φορέσει πιο πολύ είναι φυσικά Tommy Hilfiger, καθώς όχι μόνο έχει αναλάβει την καμπάνια του οίκου αλλά έχει κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή σε συνεργασία με τον πασίγνωστο σχεδιαστή.

Για να αντιγράψεις το στυλ της θα χρειαστείς τζην και δερμάτινα παντελόνια, άσπρα αθλητικά ή μπότες χωρίς τακούνι και φυσικά πολλά bomber jackets.

  1. ROSIE HUNTINGTON WHITELEY

Το μοντέλο-ηθοποιός έχει διαλέξει έξι συγκεκριμένες ακριβές μάρκες και πορεύεται με αυτές, δημιουργώντας ένα πολύ καλό και σέξι αποτέλεσμα, κυρίως χωρίς να δείχνει σχεδόν καθόλου σάρκα! Οι εν λόγω μάρκες είναι οι εξής: Saint Laurent, Janessa Leone, Chloe, Jacquie Aiche, Isabel Marant και Paige.

Εάν θες παρόμοια σύνολα (προφανώς σε χαμηλότερες τιμές) φρόντισε να βρεις μπότες πάνω από το γόνατο, όμορφες μάλλινες μπλούζες σε έντονες αποχρώσεις και καπέλα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice