Victoria' s Secret Fashion Show 2016

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το φετινό φαντασμαγορικό event

Η πασαρέλα της πασίγνωστης μάρκας Victoria's Secret εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και λαμπερά σόου στον χώρο της μόδας, με δεκάδες μοντέλα να κόβουν την ανάσα φορώντας εσώρουχα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων και γόβες στιλέτο. Οι νεαρές καλλονές περνούν από μία δύσκολη διαδικασία casting μπροστά στα πιο καταξιωμένα στελέχη της εταιρίας και στην συνέχεια, όσες καταφέρουν να περάσουν αφιερώνουν τους επόμενους δύο μήνες της ζωής τους σε εντατική γυμναστική και πολύ αυστηρή δίαιτα για να μπορέσουν να νιώσουν στις πλάτες τους τα πολυπόθητα φτερά αγγέλου.

Οι φετινές οντισιόν τελείωσαν μόλις εχθές και στην λίστα των κοριτσιών που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο catwalk είναι η εικοσιτετράχρονη Georgia Fowler, που προκάλεσε θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στις φετινές εβδομάδες μόδας αλλά και η εικοσάχρονη Bella Hadid, αδερφή της Gigi και σίγουρα το επόμενό παγκόσμιο fashion icon. Η Βella διαθέτει αριστοκρατική ομορφιά και φρεσκάδα, το attitude της ταιριάζει γάντι στο ύφος της Victoria's Secret ενώ είναι ήδη αρκετά διάσημη ώστε να φέρει καλή διαφήμιση που πάντα χρειάζεται. Άλλοι "μόνιμοι" άγγελοι που συνεργάζονται με την εταιρία όλο τον χρόνο και θα δώσουν το παρόν είναι η Taylor Hill, η Adriana Lima, η Sara Sampaio και η Martha Hunt ενώ θα απουσιάζουν οι 'βετεράνες' Behati Prinsloo και Candice Swanepoel που έγιναν μητέρες πριν από έναν μήνα. Aκόμα δεν γνωρίζουμε εάν η Gigi Hadid και η Kendall Jenner θα επιστρέψουν για δεύτερη χρονιά αλλά οι φήμες λένε πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες.

Ένας λόγος που η επίδειξη του 2016 αναμένεται διαφορετική και πιο φρέσκια είναι η αλλαγή χώρου. Για πρώτη φορά στα χρονικά της VS τα μοντέλα θα φτιάξουν τις βαλίτσες τους για το Παρίσι όπου θα στεγαστεί η ακριβή παραγωγή αφήνοντας πίσω την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη. Αναμένονται εξονυχιστικά μέτρα ασφαλείας για τα κορίτσια, τους συντελεστές και φυσικά το κοινό.

Τα θέματα της σεζόν είναι έξι: το πρώτο ονομάζεται The Road Ahead και παρουσιάζει την μίξη διαφορετικών ειδών κουλτούρας, συχνό φαινόμενο του σύγχρονου κόσμου. Ακολουθεί το Secret Angel που σύμφωνα με τους σχεδιαστές θυμίζει κάτι από κλασσικό σινεμά και θα κάνει τα αγγελάκια να μοιάζουν με vintage οράματα. Έπειτα το Mountain Romance θεωρείται το πιο "θηλυκό" μέρος του θεάματος και χαρακτηρίζεται από μία αφέλεια κοριτσιού της αμερικάνικης κοιλάδας. To Pink Nation φέρνει ένα πιο sporty αέρα στην πασαρέλα και αντλεί την έμπνευσή του από το street style των πιο διάσημων γυναικών της βιομηχανίας ενώ το Dark Angel μεταμορφώνει τα κορίτσια σε goth, sexy επικίνδυνες γυναίκες. Τέλος, το Bright Night Angel προτείνει τα κατάλληλα εσώρουχα για ένα βράδυ γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, μαζί με το απαραίτητο ποτήρι σαμπάνιας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το Fantasy Bra, αξίας τριών εκατομμυρίων δολαρίων που φέτος θα φορέσει η εικοσιπεντάχρονη Jasmine Tookes. To μοναδικό σουτιέν έχει φτιαχτεί με πάνω από 9.000 πολύτιμους λίθους ενώ ζυγίζει 450 καράτια!

Η συνέχεια επί του catwalk.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice