Πήρα ξύλινα γυαλιά...

Ο Ευγένιος Φωτιάδης σχεδιάζει τα πιο κομψά χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου. Τα αγαπήσαμε.

Μόλις πριν λίγες μέρες είχε γεμίσει η αρχική μου σελίδα στο fb με αναρτήσεις που σχολίαζαν τη ζέστη και το λαμπερό ήλιο Νοέμβριο μήνα. Άλλοι πήγαν για μπάνιο, άλλοι για καφέ με κοντομάνικο, κι άλλοι άραξαν στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας τη θέα. Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να απολαμβάνουμε τον ήλιο όλο το χρόνο, γεγονός που κάνει τα γυαλιά ηλίου το πιο must αξεσουάρ όλων μας. Δεν μας αρκεί να είναι χρηστικό όμως, θέλουμε να είναι και κομψό, όμορφο, μοντέρνο. Κάπως έτσι γεννήθηκαν τα ξύλινα Eugène Wood Sunglasses.

Ο Ευγένιος Φωτιάδης σχεδιάζει τα πιο κομψά χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου. Τα αγαπήσαμε.

Εμπνευσμένα από το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι και την ιδιαίτερη φύση του ξύλου, τα γυαλιά «Eugène» κατασκευάζονται από επιλεγμένα ξύλα ειδικών καλλιεργειών, οι οποίες ανανεώνονται ώστε να μην καταστρέφεται το φυσικό περιβάλλον. Η κατασκευή τους γίνεται στο χέρι σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων ώστε να ελέγχεται η ποιότητα σε κάθε ένα ξεχωριστά, ενώ οι φακοί τους είναι απόλυτα απορροφητικοί στις ακτινοβολίες UV, πιστοποιημένοι από την ΕΕ και από το FDA των ΗΠΑ. Εξ ολοκλήρου ξύλινα ή με ξύλινους βραχίονες, κάθε μοντέλο που σχεδιάζει ο ιδιοκτήτης, Ευγένιος Φωτιάδης, έχει κάτι το ερωτεύσιμο. Το καλύτερο φυσικά είναι ότι χάρη στην τεράστια ποικιλία χρωμάτων σε φακούς και σκελετούς και τη χρήση πολλών και διαφορετικών ειδών ξύλου, υπάρχει σίγουρα ένα ζευγάρι που προσαρμόζεται ιδανικά στην ιδιαιτερότητα κάθε προσώπου. 

Ο Ευγένιος Φωτιάδης σχεδιάζει τα πιο κομψά χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου. Τα αγαπήσαμε.

Πριν βιαστείς να σφίξεις το πορτοφόλι σου, πρέπει να ξέρεις ότι το μότο των Eugène Wood Sunglasses είναι «Το στιλ αξίζει, δεν κοστίζει». Γι' αυτό άλλωστε, έχοντας πλήρη επίγνωση της δύσκολης εποχής στην οποία βρισκόμαστε, έχουν κρατήσει τις τιμές σε προσιτά επίπεδα. Και το LOOKmag με τη σειρά του αποφάσισε να σας χαρίσει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα από τα πιο κομψά, χειροποίητα, ξύλινα γυαλιά ηλίου που έχεις δει ποτέ. Ααααα, δε σας είπα! Τα παραλαμβάνεις σε ξύλινες ολοστρόγγυλες θήκες, που είναι το ίδιο ακαταμάχητες με τα γυαλιά!

Photogallery1

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ!

Το LOOKmag και τα Eugène Wood Sunglasses χαρίζουν σε 2 τυχερούς από 2 ζευγάρια ξύλινων γυαλιών ηλίου, ένα αντρικό κι ένα γυναικείο. Για να λάβεις μέρος, κάνε follow το LOOKmag στο Instagram και tag σε σχόλιο στην φωτογραφία το φίλο που προτείνεις για τον ανδρικό ζευγάρι γυαλιών. Οι νικητές θα κληρωθούν τη Δευτέρα 28/11.

Info: Τα γυαλιά ηλίου «Eugène» βρίσκονται σε περισσότερα από 170 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κεντρική διάθεση: Αγ. Κωνσταντίνου 52, Μαρούσι, 2111840616. Βρείτε όλα τα σχέδια και χρώματα στο fb: eugene wood sunglasses and more.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice