48 ώρες στη Ρώμη

Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δε τα περιμένεις

Δύσκολη εβδομάδα ημερολογιάκι μου και μες στη γκρίνια. Να σκάσω ήμουν την Παρασκευή το βράδυ μέχρι που μου λέει το γλυκό μου αγόρι «πέτα δυο ρούχα σε μια βαλίτσα, αύριο φεύγουμε». Και μετά έπεσε σιγή ιχθύος. Χρυσό τον έκανα να μου πει που θα πάμε και εκείνος κουβέντα. Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα, αφού από τη μια είχα ενθουσιαστεί για την ξαφνική εκδρομή και από την άλλη με είχε φάει η περιέργεια. Σηκώθηκα κι εγώ λοιπόν πρωί πρωί να δω τι θα πάρω μαζί.

Πού πάμε δεν ήξερα, τι καιρό θα κάνει δεν ήξερα, δε βαριέσαι λέω, θα πάρω δυο τζιν και δυο μπλούζες, το μπουφάν μου και τα αγαπημένα μου Sk8 - Hi μποτάκια της Vans από τη σειρά All Weather MTE που ταιριάζουν με όλα και με πάνε παντού, με κρύο και βροχή. Δυο ώρες αργότερα είδα έκπληκτη να στρίβουμε για αεροδρόμιο και κατεβαίνοντας εκεί μου έδωσε το εισιτήριο που έγραφε... Ρώμη! Χαρά, χοροπηδητό, τσιρίδες, αγκαλιά, ξανά τσιρίδες, τηλέφωνο τη μαμά μου, ξανά αγκαλιά. Κοίταγε κι ο κόσμος γύρω την τρελή που φώναζε.

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, η Ρώμη είναι υπέροχη. Και με τις πτήσεις τσάρτερ είναι πλέον και πανεύκολα προσβάσιμη. Αρκεί να σου πω ότι κοστίζει λιγότερο από ένα ΣΚ στην Αράχωβα! Δύο μέρες δε φτάνουν σίγουρα για να τη γυρίσεις αλλά ό,τι και να προλάβεις να δεις είναι μαγικό. Το Κολοσσαίο, η Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον, το Βατικανό, ολόκληρη η πόλη είναι ένα μουσείο. Το μόνο που χρειάζεσαι πραγματικά είναι ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια για να την περπατήσεις, οπότε η ιδέα μου να φορέσω τα Sk8 - Hi ΜΤΕ μποτάκια της Vans ήταν φανταστική. Διότι και την ψυχρούλα του την είχε καθότι πιο βόρεια από την Αθήνα και το ψιλόβροχό του το έριξε. Τίποτα από τα δύο όμως δε στάθηκε ικανό να πτοήσει την βόλτα μας στην Αιώνια Πόλη αφού τα μποτάκια μου έχουν εσωτερική φόδρα θερμότητας και μονωτικό στρώμα που κρατούν τα ποδαράκια μου ζεστά και στεγνά, αλλά και τρακτερωτή εξωτερική σόλα -κατασκευασμένη με εμπειρία που προέρχεται από την τεχνολογια των snow boots- για να μην γλιστράω στο πλακόστρωτο. Και το κυριότερο; Είναι σουέντ και πολύ στιλάτα, οπότε βγήκα τέλεια σε όλες τις φωτογραφίες, είτε πόζαρα στα μαρμάρινα σκαλιά της Πιάτσα Ντ' Εσπάνια είτε τρώγοντας φοκάτσια και λαχταριστά χειροποίητα παγωτά στην Πιάτσα Ναβόνα.

Συμπέρασμα 1ο: Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δε τα περιμένεις

Συμπέρασμα 2ο: Είναι ωραίο να σου κάνει ο αγαπημένος σου τέτοιες εκπλήξεις :)

Sk8 - Hi ΜΤΕ

Συμπέρασμα 3ο: Tα Sk8 - Hi ΜΤΕ μποτάκια της Vans από τη συλλογή Αll Weather MTE είναι ό,τι πρέπει για αντίξοες και μη καιρικές συνθήκες

Συμπέρασμα 4ο: Πρέπει οπωσδήποτε να ξαναπάω Ρώμη γιατί έχω τόσα πολλά ακόμα να δω και να φάω!!!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice