40 εικόνες από παραμυθένιους χειμωνιάτικους γάμους

Τι είναι λίγο κρύο μπροστά στην παντοτινή αγάπη;

Δεν είναι ιδέα σου, οι χειμωνιάτικοι γάμοι έχουν όντως κακή φήμη κυρίως σε μια χώρα σαν την Ελλάδα. Από τον Οκτώβρη μέχρι τον Απρίλιο δεν λαμβάνεις ούτε ένα προσκλητήριο ενώ με το που μπει ο Ιούνης δεν ξέρεις για ποιον να πρωτοραφτείς. Όσο ακαταμάχητος και να είναι ένας καλοκαιρινός γάμος δίπλα στην θάλασσα, μην βιαστείς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να κάνει λίγο κρύο την ημέρα που θα πεις το μεγάλο 'ναι', κυρίως αν τύχει να χιονίσει όπως κάνει συχνά τώρα τελευταία.Οι νιφάδες και οι άσπρες γιρλάντες πάνω στα δέντρα θα δώσουν έναν υπέροχο παραμυθένιο τόνο στον γάμο ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι μία εξαιρετική δικαιολογία για τους καλεσμένους να τιμήσουν την κάβα και να ξεχάσουν ίσως πως εκείνοι είναι "forever alone" με ένα ποτήρι ουίσκι. 

Aκόμα όμως και αν δεν είσαι εσύ ο μελλοντικός νεόνυμφος, οι παρακάτω εικόνες από χειμωνιάτικους γάμους θα σε κάνουν να δεις με άλλη ματιά την εποχή και να ελπίζεις πως ο ισχυρισμός ότι 1 στους 3 γάμους καταλήγει σε διαζύγιο είναι ένα βρώμικο ψέμα που προφανώς δεν θα συμβεί για κανένα από τα παρακάτω ευτυχισμένα ζευγάρια.

  1. Αυτοί οι δύο εκμεταλλεύτηκαν την ομορφιά του χιονού μεν, αλλά δεν βγήκαν έξω για να το χαρούν και έτσι απέφυγαν τα κρυοπαγήματα.

     

  2. Κάποιος βεβαιώθηκε πως οι καλεσμένοι δεν θα αναθεματίσουν την ώρα και την στιγμή που δήλωσαν πως θα παρευρίσκονται στο μυστήριο ενώ έξω έχει μηδέν βαθμούς και έβαλε τζάκι.

     

  3. Σαν σκηνή από ρομαντική ταινία και με μουσική υπόκρουση Ed Sheeran

     

  4. Πόσα "βάλε παιδάκι μου ζακέτα!" λέτε να άκουσε η νύφη πριν τελικά συμφωνήσει;

     

  5. Aσπρόμαυρος έρωτας με παγάκια.

     

  6.  Ποιος κατάλαβε την αναφορά στο Frozen της Disney πάνω σε αυτήν την υπέροχη κορνίζα;

     

  7.  Δεν είμαστε σίγουροι αν είναι νύφη ή παράνυμφος όμως γνωρίζουμε δύο πράγματα χωρίς αμφιβολία: Πρώτον, η αντίθεση του κόκκινου με το άσπρο είναι καταπληκτική και δεύτερον η κοπέλα κρυώνει.

     

  8. Όταν χιονίζει αλλά θέλεις να βγάλεις φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου, λαμβάνεις τα μέτρα σου.

     

  9. Μπισκότα με ζάχαρη σε σχήμα χιονονιφάδας για να μασουλάς πριν ξεκινήσει το τραπέζι, το οποίο κλασσικά αργεί επειδή οι νεόνυμφοι θέλουν λέει να χορέψουν πρώτη φορά σαν παντρεμένο ζευγάρι και κανείς δεν νοιάζεται για το ότι πεθαίνεις της πείνας.

     

  10. Η ασπροσκουφίτσα!

     

  11. Το παρακάτω ζευγάρι το παραδέχτηκε, ξεπαγιάζει! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να είναι χαριτωμένοι κάτω από την κουβερτούλα τους.

     

  12. Όταν η τούρτα πρέπει να αντιστοιχεί με το υπόλοιπο θέμα του γάμου, είναι καιρός για άσπρη ζαχαρόπαστα και κουκουνάρια.

     

  13. Παντρεύεται ή είναι έτοιμη να μεταμορφωθεί σε λύκο; Εσύ αποφασίζεις.

     

  14. Αναπαυτικές καρέκλες και τραπεζομάντιλο που λαμπυρίζει για τους αγαπημένους συγγενείς του ζευγαριού που θα μεθύσουν γρήγορα και θα αρχίσουν να ρωτάνε τις ελεύθερες ξαδέρφες πότε επιτέλους θα έρθει η σειρά τους γιατί σε λίγο δεν θα τις θέλει κανείς (αληθινό γεγονός)

     

  15. Μία γωνία που έχει σκοπό να σε ζεστάνει με καυτή σοκολάτα και γλυκά, πόσο μα πόσο μπροστά οι συγκεκριμένοι; Τους βάζουμε 9 στα 10 (αφαιρούμε έναν πόντο γιατί δεν βλέπουμε πουθενά cupcakes).

     

  16. Άλλο ένα μυστήριο της φύσεως "είναι νύφη ή παράνυμφος" όμως κρατάει στο χέρι της σαμπάνια επομένως ίσως να μην νοιάζει ούτε την ίδια.

     

  17.  Να την κάνουμε την ερώτηση αν νοίκιασαν τα σκυλάκια μόνο για την φωτογράφιση ή θα χαλάσουμε το κλίμα;

     

  18.  Εντάξει, σκάμε.

     

  19. Οι κουβέρτες για ώρα ανάγκης είναι μία πολύ γλυκιά και πρωτότυπη ιδέα, εκτός εαν κάποιος αποφασίσει να τις χρησιμοποιήσει για να σουφρώνει μπουκάλια κρασί από το πάρτυ.

     

  20. Χιονοπόλεμος με την παρέα της νύφης.

     

  21. Αντιθέτως με τους παραπάνω που είχαν τζάκι, το ζευγάρι εδώ αποφάσισε να ρισκάρει τις κατάρες των καλεσμένων και το τρίξιμο των δοντιών όσο εκείνοι ενώνονται με τα αιώνια δεσμά.

     

  22. Καταστάλαξαν στους σταλακτίτες.

     

  23. Η νύφη της φωτογραφίας όχι μόνο φοράει κοντομάνικο φόρεμα αλλά είναι και μίνι επομένως σίγουρα δεν φοβάται τα ρίσκο στην ζωή της.

     

  24. Όταν αποφασίζεις να παρατήσεις τον γάμο σου και να πας για πικ νικ με τον αγαπημένο σου.

     

  25. Αυτό μάλιστα. Και εφέ χιονιού αλλά και στέγη πάνω από τα κεφάλια μας για να μην πάθουμε πνευμονία.

     

  26. Πριν σταλθούν οι προσκλήσεις.

     

  27. Το κρύο απαιτεί να κάνουμε την ζεστή σοκολάτα Irish, που είναι το ουίσκι;

     

  28. Όταν έχεις κάνει τα πάντα για να δημιουργήσεις έναν γάμο με θέμα την Χιονάτη και ο γαμπρός δεν μπορεί να το πάρει στα σοβαρά.

     

  29. "Πάρε φωτογραφίες μόνο τα μήλα, αυτός ακόμα χασκογελάει."

     

  30. Ο έρωτας σε ανυψώνει στα ουράνια.

     

  31. Η νύφη, ο γαμπρός και η πόλη.

     

  32. Κανένας σαρκασμός, κανένα αστείο. Μόνο αγάπη.

     

  33. Περιμένοντας το τρένο για τον μήνα του μέλιτος, που μάλλον θα είναι κάπου πιο ζεστά.

     

  34. Μία ρουστίκ τούρτα. Κι άλλα κουκουνάρια.

     

  35. Σίγουρα θα ακουστεί από κάποιον πως αυτή η σύνθεση είναι τόσο όμορφη που λυπάσαι να πιεις σαμπάνια και να την χαλάσεις. Γέλα. Πιες και γέλα. Βάλε κι άλλη σαμπάνια και συνέχισε να γελάς.

     

  36. Εκείνος, εκείνη, το έλκηθρο.

     

  37. Εκτός από άσπρο, το μπλε έχει την τιμητική του όπως είδαμε.

     

  38. ΚΑΛΕ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ.

     

  39. Για μια χούφτα βέρες.

     

  40. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice