H Kate Moss γδύνεται στα 43

Το σούπερ μόντελο ποζάρει στην πρώτη της γυμνή φωτογράφηση μετά από καιρό

Το τεύχος Μαρτίου του αμερικάνικου περιοδικού W φιλοξενεί στο εξώφυλλό του μερικές από τις πιο δυναμικές και ώριμες γυναίκες της βιομηχανίας της μόδας και του θεάματος, με ονόματα όπως Donatella Versace, Taraji P. Henson, Jessica Chastain και Jennifer Lopez να ποζάρουν μπροστά στον φακό των φωτογράφων Mert Atlas και Marcus Piggott και να συζητούν για τα τεράστια εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσουν στην πορεία της καριέρας τους εξαιτίας του φύλου τους σε έναν τόσο ανδροκρατούμενο χώρο όπως αυτός του Hollywood. Μοιράζονται ανέκδοτες ιστορίες από την ζωή τους και προσφέρουν συμβουλές σε νεότερες κοπέλες που πασχίζουν να τα καταφέρουν.

Ανάμεσα στις γυναίκες-θρύλους βρίσκεται το ξακουστό super model Kate Moss, η οποία είναι η μόνη που ποζάρει γυμνή μπροστά στην κάμερα, επιδεικνύοντας το καλοχτισμένο σώμα της που όπως φαίνεται διατηρείται σε κάτι παραπάνω από άριστη κατάσταση στα 43 της χρόνια.

H Moss δηλώνει πως το να είναι γυμνή σε ένα στούντιο και μπροστά σε μια φωτογραφική μηχανή ήταν κάτι που την έκανε να νιώθει πολύ άβολα κατά την διάρκεια των πρώτων χρόνων της καριέρας της γιατί μισούσε το σώμα της και έπρεπε να μάθει πως να συνηθίσει την διαδικασία μέχρι να αγαπήσει τον εαυτό της. Σύμφωνα με την ίδια αυτό που την έκανε τόσο δημοφιλή στην αρχή ήταν το αθώο αγγελικό της πρόσωπο σε συνδυασμό με την εσωτερική της φωτιά που πιο πολύ θύμιζε διαβολάκι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice