Η Αντζελίνα Τζολί γδύνεται και μπαίνει στη μπανιέρα της για να διαφημίσει γαλλικό άρωμα

Νότες μιας Γυναίκας…

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στις οθόνες μέσα από ένα διαφημιστικό. Από τον Ιανουάριο οπότε ανακοινώθηκε ότι η 41χρονη ηθοποιός θα είναι το πρόσωπο του οίκου Guerlain, περιμέναμε πώς και πώς να δούμε το διαφημιστικό για το νέο άρωμα.

Σήμερα, ανακαλύψαμε πως άξιζε η αναμονή. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε ένα άκρως αισθαντικό σποτ γδύνεται και μπαίνει στη μπανιέρα της σε μια βίλα στη γαλλική εξοχή φορώντας το Mon Guerlain, «Νότες μιας Γυναίκας».

Την ίδια ώρα, η κάμερα εστιάζει σε έναν γοητευτικότατο άνδρα που φτιάχνει ένα άρωμα και στα υλικά που δομούν το «Mon Guerlain», όπως η λεβάντα της Προβηγκίας, Σαμπάκ - γιασεμί από την Ινδία, εξωτικές ορχιδέες βανίλιας από την Παπούα Νέα Γουινέα και σανδαλόξυλο Αυστραλίας.

Ο υπεύθυνος για τα αρώματα του οίκου, ο Τιερί Βασέρ δήλωσε πως το νέο άρωμα είναι εμπνευσμένο από την ίδια την ηθοποιό, ενώ η ίδια είχε δηλώσει τον Ιανουάριο πως συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Guerlain επειδή της θυμίζει τη νεκρή μητέρα της, η οποία φορούσε πάντα αρώματα του οίκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αμοιβή της θα τη διαθέσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αντζελίνα Τζολί - Mon Guerlain

Αντζελίνα Τζολί - Mon Guerlain

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice