Πώς φτιάχνονται τα καλύτερα ελληνικά σανδάλια Sandalista;

Με αγάπη, μεράκι και υψηλής ποιότητας υλικά

Αν ζητάμε κάτι παραπάνω από τα παπούτσια μας, αυτό είναι να αγκαλιάζουν σωστά το πόδι, να δείχνουν όμορφα πάνω σου και να είναι ανθεκτικά. Γι' αυτό ξετρελαθήκαμε με τα Sandalista, τα πιο ιδιαίτερα χειροποίητα σανδάλια.

Το ταξίδι των Sandalista ξεκίνησε με την Σταυρούλα Βλαχάκου και την αγάπη της για τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια. Πρώτα τα δικά της, μετά των φίλων της, έπειτα των γνωστών της και ξαφνικά η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η μητέρα της την προτρέπει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό και στο παιχνίδι μπαίνουν και τα αδέλφια της Κλέαρχος, Βασίλης και Δήμητρα, οι οποίοι αναλαμβάνουν  το μάρκετινγκ, την ιστοσελίδα και την επικοινωνία αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα είναι μια καλοστημένη startup και μια απρόσμενα μεγάλη επιτυχία στην κολεξιόν SS16.

Ένα χρόνο μετά, έχοντας επενδύσει χρόνο και κόπο, τα Sandalista επιστρέφουν δυναμικά με περισσότερα ιδιαίτερα σχέδια και ανώτερα ποιοτικά.

Η Σταυρούλα Βλαχάκου εξηγεί: «Κάθε παραγγελία είναι μοναδική για εμάς. Ξεκινάει είτε μέσα από το site μας sandalista.gr είτε τηλεφωνικά όπου τοποθετούνται οι παραγγελίες. Στη συνέχεια κόβεται το δέρμα, από την όμορφη Κρήτη, και φτάνει στο εργαστήριο μας στο Περιστέρι για την λοιπή επεξεργασία και τον στολισμό. Τα υπόλοιπα υλικά προέρχονται από μικρά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και οι κλωστές από ελληνική βιοτεχνία. Ο χώρος μας εκεί λειτουργεί και ως showroom για τις πελάτισσες που θέλουν να τα δουν και να τα δοκιμάσουν από κοντά -παρόλο που τα μεταφορικά και οι αλλαγές είναι δωρεάν. Από εκεί τα σανδάλια ταξιδεύουν για όλον τον κόσμο!»

Φετινός στόχος της οικογένειας και της επιχείρησης που άνοιξε τα φτερά ης εν μέσω κρίσης είναι να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό. Από λεπτομέρειες (και δώρο) στο κουτί και το περιεχόμενο μέχρι στις συνεργασίες τους, δίνουν έμφαση στην άρτια εξυπηρέτηση. Κάτι το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο, αφού τα social media τους έχουν εκτοξευθεί μόλις σε μια σεζόν και οι κριτικές είναι όλες 5/5. Φαίνεται πώς τα sandalista ήρθαν για να μείνουν!

Βρείτε τα στο sandalista.gr, στο fb: Sandalista και το Insta: the sandalista

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice