366128-757255.jpg
EPA/CAROLINE BLUMBERG
Fashion

Με αέρα Γκρέις Κέλι το νυφικό της Μιράντα Κερ (εικόνες)

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα του Μονακό συνεχίζει να εμπνέει...

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τον Μάιο, η Μιράντα Κερ αποφάσισε να ανέβει εκ νέου τα σκαλιά της εκκλησίας, αυτήν τη φορά με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Snapchat.

Το νυφικό που επέλεξε για να σταθεί δίπλα στον Ιβάν Σπίγκελ ήταν δημιουργία της διευθύντριας του δημιουργικού στον οίκο Dior, Μαρία Γκρατσία Κάιουρι.

Όπως έγινε γνωστό, το ένδυμα είναι εμπνευσμένο από το νυφικό της Γκρέις Κέλι, της πριγκίπισσας του Μονακό, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το 1982. Τις φωτογραφίες έβγαλε ο Πατρίκ Ντεμαρσελιέ για λογαριασμό του περιοδικού «Vogue».

«Η Γκρέις Κέλι ήταν η πραγματική έμπνευση για το φόρεμα. Πόσο διαχρονικό είναι» είπε η Μιράντα Κερ, αναφερόμενη στο δαντελένιο νυφικό που φόρεσε η Κέλι στον γάμο της, το 1956 και το οποίο ήταν δημιουργία της σχεδιάστριας ρούχων στην MGM, Έλεν Ρόουζ.

Η Κερ συμπλήρωσε το νυφικό της με μια κεντημένη με μαργαριτάρια κουάφ, από τον φημισμένο Βρετανό πιλοποιό Stephen Jones.

Το νυφικό του supermodel ήταν το πρώτο της Maria Grazia Chiuri για τον γαλλικό οίκο από τότε που ανέλαβε καθήκοντα διευθύντριας δημιουργικού, τον Ιούνιο του 2016.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice